Reklama

Reklama

Lily najde skříňku s deníkem a přečte si ho. Potom se rozhodne, že změní svůj život a promění se v divokou ženu. Začne chodit se spolužákem a se svým profesorem najednou a problémy začínají... (oficiální text distributora)

Recenze (33)

castor 

všechny recenze uživatele

Ahoj, jmenuji se Alyssa Milano, jsem zatraceně sexy a předpokládám, že ještě nějaký ten pátek budu, nejprve vám ukáži své pravé a pak i levé ňadro, líbí? Věděla jsem, že ano. Mám jen jediný problém. Nedokáži vyhodit svého agenta, který opakovaně (stejně jako já) nerozezná kvalitní látku od blábolu, který je bez atmosféry, napětí či jakékoliv přidané hodnoty. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ze série břečťanů mi tenhle díl přišel jako vůbec nejvíc nejlepší. Kdovíjaká poklona to však není. Byl zde jakýsi zasekaný jednoduchý děj, který neměl snahu jít kupředu. Naštěstí byl film naplněný sympatickými herci, na které se dalo dívat, i když se vlastně nic nedělo. S přihlédnutím na vysoce sexy Alyssa Milano musím prostě alespoň * dát. ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

Jako eroťák pro teenagery, wow :-) proč ne. Všichni jsou krásní, hodní nebo zlí, slizký učitel (který mě byl skutečně nejsympatičtější) se sápe po své nové inspiraci se vším všudy a je mu zcela jedno, že ten nový objekt stejnou měrou využívá jeho a ještě stíhá rozložit rodinku, ve své stupidní frustraci z toho, že je obyčejná(ý) hm hm. No natočit to třeba Adrian Lyne, asi by to byla hustá kaše. Stejně jako kdyby se scénáře chopil někdo méně zasažený otřepanými klišé, nebylo by břečkovitého a naprosto zbytečného konce. Okatý děj a pointy, který si film vypůjčil od lepších bratránků, ho ještě nedělá dobrým. I když musím tu jednu hvězdičku dát za mé neustálé očekávání něčeho hutnějšího a kompaktnějšího, protože mě namlsaly podivně dětské obrazy a smyslný tvůrčí proces, což je vlastně asi jediné plus na tomhle nočním béčku. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Klasický soft-soft "eroťák" z doby, kdy Nova dávala podobné noční dobrodružství pro nás tehdy náctileté. Klasika - to znamená velmi omezený děj se spoustou logicky nevysvětlitelných zvratů (divák si je stále nucen říkat: "to je náhoda!"), která je v tomto případě celá postavena na půvabu Alyssy Milano - což kupodivu celkem funguje. Žádné vyšší ambice však film nemá a připitomělý konec pohřbí i poslední zbytek nadějí. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Ach můj filmový Bože, copak už se jednou nepoučí a pochopí, že když původní film nebyl nic extra pak pokračování je z 90% pěkný propadáček? Tady to platí stejně jako Euro v Unii. Jednička jak jsem psal v její recenzi nebyla nic extra thriller ovšem co jak se říká nepokonili tehdy, zkonili teď. K duhu mi jde výběr hudby a slušná kamera. Ovšem po herecké stránce je film stejně kvalitní asi jako "značková" obuv z tržnice, tudíž spíš než thriller mi připomíná teenage film pokoušející se o napětí. Paní režisérce bych doporučil jiný žánr na který by se měla specializovat, scénáristům aby si zase zjistili co je podstatou thrillerů čiliže napětím protkané scény s pokud možno nečekaným a šokujícím koncem. Ale když už se budete jó nudit, riskněte to s tím, že se váš stav pravděpodobně ještě zhorší. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Film je známý jako jeden z prvních, ve kterém Alysa Milano prolomila hranici mezi dětskou a dospělou herečkou. Posléze sa stala sexuálním symbolem. (Terva)

Reklama

Reklama