Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři exkluzivní automobily překračují hranice a projíždějící polodivokou krajinou. Černá limuzína a dva sportovní roadstery z 60. let ostře kontrastují s polorozbořenými, často zcela opuštěnými usedlostmi, zarostlými cestami a prázdnými kostely. Zvlněná krajina na obzoru pomalu přechází do vrchoviny a pozvolna se z ní vytrácejí stopy moderní civilizace. Blíže neurčené teritorium, blíže neurčený čas a přece se zdá být všechno povědomé. Šest lidí pevně usazených v bezpečí svých automobilů se vrací do míst, se kterými jsou dědičně spjati. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

wosho 

všechny recenze uživatele

Velice zajimyvý počin, za posledních pár let to byl pokus o něco nového co v naší malinkaté vlasti není. Celá naše produkce se zaplňuje jen pár druhy filmů-netvrdím, že to je dobře, ani špatně. Ale prostě mi to připadá jak v komančském kšeftě, jeden druh od něčeho. A proto mě tento filmeček příjemně překvapil a trošku i pobavil i nudil. Není to skvost a asi časem zapadne do temných koutů historie, což by byla škoda. Skrátka nevšední,nedokonalý film, né pro každého. ()

bidja 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní příběh. Film mě zabrnkal na správnou strunu. Počet hvězdiček je počet mých pocitů, nerad u filmů hodnotím zda měl být střih o půl sekudy dřív či zda má herec v dalším střihu špinavou košili čistou. Věřím, že mají ze svého pohledu pravdu i kolegové odpadáři či nízkohvězdičkáři. Chce to vidět a pak si zařadit, zkuste to. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Občas to má zajímavě divné scény. Dále chválím dobrou hudbu a i práci se zvukem. Snaha natočit něco, co v Česku není, je samozřejmě chályhodná, jenže pak tu máme ten špatný zbytek, zahrnující špatně vyprávěný děj, občasné nudění i scény naprosto o ničem to srážejí prostě dolů. Ale pokus o Lynche je to zajímavý. 3* ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Trochu tajemna, trochu fantastična, trochu humoru, trochu trapnosti, o něco víc nudy, skoro žádný smysl a spousta odporně bzučících much. Tak asi takový je tento film, který mohl být dobrý, ale... Sám nevím, kde se stala chyba. Vždyť ono to celé vlastně nebylo úplně špatné. Možná to zazdil ten konec a určitě tomu na kvalitě nedodaly ty dvě "krásky". ()

Luciášek 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru jde o jeden ze skvostů české kinematografie a tleskám Davidu Jařabovi za to, že dokázal natočit zase něco jiného.Tím myslím něco jiného než hořkou komedii se známou sestavou Holubová, Polívka, Dušek, které točí ostatní. Nejvíce mě upoutal výkon Františka Řeháka a Karla Rodena, to tedy, pánové, klobouk dolů.Kéž by takových filmů bylo u nás více... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama