Reklama

Reklama

Příběhy včelích medvídků

(seriál)
  • Československo Príbehy včelích medvedíkov (více)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Oblíbený animovaný seriál pro nejmenší diváky. Humorné a napínavé příhody dvou malých včelích medvídků – čmeláčků Čmeldy a Brumdy a jejich přátel čmeláčí maminky, brouka Kvapníka, lučního koníka, mušky, pučmelouda, roháče aj. (Karlos80)

Recenze (155)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Jako dítěti se mi to jen líbilo. jako dospělý se nestačím divit těm dada dialogům, které mohly vzniknout snad jen po celotýdenním tahu. "Ale pozor, ať se neuhodíte do hlavy. - Nám to nevadí, my jsme malincí. - Já to taky neříkám kvůli vám, já to řikám kvůli sobě, protože já se mlátim v jednom kuse." A to nemluvím o písničkách, které jak jednou uslyšíte, už se jich nezbavíte. Na políčku v jetelíčku, tam kde potok pramení... Přizpůsobovali jsme si je ke Starcraftu. Spadla bomba do báze... ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Dokonalost v každém směru. Loutkářský kumšt, dabing, hudba ( neskutečně jemné melodie) a celý výchovný efekt pro děti. V době blikajících, navzájem se ničících, či za reklamu na něco se schovávajících televizních počinů pro děti, je potřeba se zamyslet, jestli to, na čem jsme částečně vyrůstali my, by nebylo dobré i pro naše děti. Ano, bylo, je a bude. ()

Reklama

joelly01 

všechny recenze uživatele

Nejvetsi dobro like EVER! Muzeme si skripnout prstik pod dverma, muzou se nam rezat zoubky, muzeme byt vztekli ze nam maminka nechce dat na hrani ten nuz co s nim kraji zeleninu.... jakmile zaslechneme "na policku v jetelicku tam kde potok prameni" tak jsou vsechny trable a bolesti sveta zapomenuty a my ani nedutame a desne se tulime a radostne si brumlame a zoufala, unavena a krajne neupravena matka si spokojene rika ze cela ta strapace s detma asi prece jen ma neco do sebe... ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Krásný, loutkový večerníček s hudbou pana Skoumala a texty Zdeňka Svěráka, který jsem viděla prvně v roce 1984 o Vánocích a měla jsem z něj Vánoce jako malované! Včelí medvídci táhnou dodnes a neznám dítě, které by je neznalo. " Spadla kroupa do kraje, hrej si s ní než roztaje, spadla kroupa z nebe, sáhni si jak zebe...." ()

Jolee 

všechny recenze uživatele

Rozpustilý zvídavý Brumda a trošku přitroublejší jedlík Čmelda jsou pohádkové postavy mého dětství. Příběhy včelích medvídků jsou naprosto pohodovým večerníčkovým seriálem. Nikde nikdo nelítá jak blázen, nekřičí na sebe a nemlátí do sebe. A jako bonus - písničky těchto čmeláčích kluků se prostě nedají zapomenout! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Přestože je seriál loutkový, v několika epizodách se objevují živí herci. Např. Ota Jirák jako promítač v kině nebo Milena Steinmaslová jako maminka v cukrárně. Pokud nepočítáme seriály Václava Chaloupka, které ovšem nejsou pravými Večerníčky, jsou Příběhy včelích medvídků společně s Krkonošskými pohádkami (od r. 1974) jediné dva Večerníčky s živými herci. (Stejšn)
  • Kontrola výtvarných honorárov vraj doložila neoprávnené vyplácanie presahujúce 100,000 korún za večerníček. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama