Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční hvězda Arnold Schwarzenegger je tentokrát frustrovaným předměstským šerifem Markem Kaminskim, který doufá, že se bude moci vrátit k FBI. Soukromě se pustí po stopách mafiána Luigi Patrovity, který kontroluje organizovaný zločin a černý trh v Chicagu. Oficiální kruhy nejsou schopny proti mafii nic učinit, ale Mark městu pomůže... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že je Špinavá dohoda třetiřadý film s Arnoldem a málokdy si jej člověk pustí, když si může pustit Komando. Já ale chtěl dohnat ty zbytky, se kterými jsem neměl tu čest a tak bídné hodnocení si rozhodně nezaslouží. Neříkám, že je to pecka, z dnešního pohledu najdeme mnoho úsměvných situací, ale minimálně na tu akci se dá stále docela dobře koukat...7/10 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Človek by povedal, že s týmto "eins zwei" rakúskym mutantom videl už všetko, no div sa svetu, predsa sa tu našiel snímok, ktorý sa akosi vytratil z hľadáčika, a tak bolo zapotreby "poslednú" skladačku z puzzle doplniť. Nebolo to najhoršie, veď hádam nikto nečakal dialógy z Rain Man-a, scenár na úrovni "Vykoupení z věznice Shawshank", či akčné scény z Ramba v Pekle, čo sa nikdy nevráti späť. Je to proste Béčko "tamtej" doby, ktoré už iné skrátka nebude ... ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Chris Boardman: 1. Brains and Trains [1:43] ,2. Kaminski Stomps [3:31] ,3. Cemetery Tense [1:33] ,4. Lamanski Chase/Lamanski Syn [4:51] ,5. In a Squeeze [1:36] ,6. Ice Cold Bomb [1:06] ,7. J.P. Brenner Emerges [1:18] ,8. Going to War [2:17] ,9. Water Heater [1:17] ,10. Hi, Rudy [1:11] ,11. Petro Camp [1:56] ,12. I'm Smart/What's the P?/Leak Alley [2:43] ,13. Jogger Cop/Magic or Magnets/Your Lights [2:00] ,14. Meet Me [0:42] ,15. Harry Shot [1:16] ,16. Harry Walks [0:51], ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Schwarzeneggerovy akční filmy mám rád, ale tenhle je neskutečně nevýrazný. John Irvin je typ režiséra, kterého bych neangažova,l být Schwarzeneggerem, ani v horečkách, a jeho rutinní režijní styl už pohřbil nejeden slibný projekt. Ani zde se žádný obrat k lepšímu nekonal. Akce je špatně natočená, až chaotické pojetí je zde velmi časté a film ale ani v nejmenším v ničem nepřekvapí. Dá se u něj i usnout. Arnie to svým výkonem silně spasil. A pak natočil mnohem lepší akční pochutiny, než tuhle zapáchající rybu. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Agent FBI degradovaný na šerifa nějaké zakopané prdele.....už jen tato vědomost nás nutí zamyslet se nad tím, zda ten film za to bude stát. No, ale toho šerifa hraje Arnold Schwarzenegger a to by měla být záruka zábavy. CITÁT - Neměla bys pít, když pečeš ( dort z nápisem SHIT ).......... Vždycky čekám na slavná Arnoldova slova " Já se vrátím", které říká skoro v každém filmu. V tomto snímku je napůl použije v sedmnácté minutě, kdy prohlásí : CITÁT - Myslíš, že mám na to se vrátit ?.......... Jeho slavná věta však plně zazní ve čtyřicáté minutě. CITÁT - Já se vrátím.......... Svůj arzenál nakonec vyndá ze skříně a za hudebního doprovudo skupiny Rolling Stones a songu Satisfactionhttp://www.youtube.com/watch?v=3a7cHPy04s8 , ho použije. Jeden z těch horších filmů, kde Arnold hraje. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Jako kaskadérský double Arnolda Schwarzeneggera na filmu pracoval Peter Kent. V malé roli si zahrál gangstera, kterého Mark Kaminski (Arnold Schwarzenegger) zastřelí v kamenolomu a on potom spadne na popelnice. V závěrečných titulcích je uveden pouze jako kaskadér. (Rominator)
  • Zbraň, ktorú Kaminsky (Schwarzenegger) používa v záverečnej scéne, je Heckler & Koch HK-94, poloautomatická civilná verzia samopalu MP5. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama