Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o bombě v kufříku, lásce a mladíkovi, který se připlete do cesty nájemným zabijákům. Středoškolák Matt se v žertu chystá stříkací pistolí ?zastřelit? spolužačku Jenny. Souhrou okolností se ve stejnou chvíli skuteční zabijáci chystají zabít jejího otce Arthura, který zpronevěřil peníze svého zaměstnavatele. Je z toho zmatek, do něhož se zapletou nejen policisté a tajní agenti FBI, ale také Mattův otec Eliot, který se okamžitě zamiluje do Arthurovy manželky. Aby toho nebylo málo, objeví se v domě kufřík s jadernou bombou, který Arthur omylem obdržel od ruských obchodníků se zbraněmi. Statečný Eliot pronásleduje padouchy s bombou až do letadla a nad mořem se mu podaří nebezpečnou výbušninu zlikvidovat. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Velký průšvih naštěstí nedostál svého názvu a Barry Sonnenfeld natočil velmi vtipnou taškařici.Hodně mi tento film připoměl jiný povedený,velmi podobně laděný snímek,Řetěz bláznů.Velké množství postav,vesměs bláznivých,promotaný příběh s mnoha liniemi,které se postupně zas promotávají.Náhoda střídá náhodu,meléry vznikají jak na běžícím páse,jak už jsem zmiňoval,většina postav je přitroublích a podle toho se odvíjí i jejich činy,ale naštěstí od většiny filmů,kde vystupuje tolik blbů na m2 jsou zde jejich nehody,maléry a těžkopochopitelné činy vtipné a zábavné.Jistě tomu ale napomáhá i skvělé obsazení.Samotná zápletka jinak není moc vynalézavá,ale svůj účel plní vrchovatě.Celé je to natočeno svižně a trochu i ulítle a pro mě je Velký průšvih velké a milé překvapení. ()

Lumpus 

všechny recenze uživatele

Big trouble se nekonááá je to velmi střeštěná komedie která neosloví všechny ale jako ůlet je to celkem bezkonkurenčí(to kecám ale to je jedno)velmi se mi líbilo a díky tomu dávám jednu hvězdu navíc od předtím zamýšleného počtu že nakonec vybouchne atomová bomba i když jen v moři ale je to pěkný efekt :-D ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nejsem schopen zcela přesně určit, zda mě více bavila debilita lupičů, znechucení zabijáků, nervozita potenciální mrtvoly, nechápavost policejní hlídky, tupost pracovníků ochranek, vyrovnanost Ježíše nebo přesvědčovací metody agentů FBI. Nicméně jsem si naprosto jist, že jsem si honbu za jaderným drtičem odpadků skvěle užil. ()

Aiax 

všechny recenze uživatele

Kromobyčejně příjemná, sympatická a vtipná komedie ála Ritchieho Snatch, jen trochu uměřenější a méně namachrovaná. Plejáda cool postav a herců, řízné dialogy, skvělé situace, krásné ženy (má oblíbená Zooey), sem tam i lehce černý humor. Prča dle mého gusta a velké doporučení. Vynikající čtyři hvězdy. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Osudy skupiny zcela nesourodých elementů - tulák Puggy (Jason Lee), bývalý reklamní agent Elliot (Tim Allen) a jeho syn Matt (Ben Foster), dva zlodějíčci (Tom Sizemore a Johnny Knoxville), mafiánští nájemní vrazi (Dennis Farina, Jack Kehler), podivná rodinka (Stanley Tucci, Rene Russo a Zooey Deschanel) spojí jeden malý kufřík s atomovou bombou. Každý z nich má s bombou své vlastní plány a tím pádem se snaží plány těch ostatních překazit ... Už od začátku jsem s otevřenou pusou koukal, co si zas Barry Sonnenfeld šlehl. Takovýto mix událostí a vtipných scén (i když pravda, některé byly kapku křečovité) jsem v jednom filmu snad ani nezažil. Sonnenfeldovi šli na ruku taky jednotliví herci, kteří jsou (a to všichni!) ve svých rolích parádní - ať už frustrovaní nájemní vrazi, kterým neustále někdo hatí plány, nebo třeba ušmudlaní zlodějíčci, kteří vidí ve všem příležitost, jak se dostat k penězům. Bez něčeho (halucinogenní ropucha) bych se ale asi i obešel. Jinak perfektní! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Režisér filmu Barry Sonnenfeld propůjčil hlas otravnému fanouškovi fotbalového týmu Gators v rádiu, které poslouchají najemní zabijáci v autě. (montana_cz)
  • Interiérové ​​zábery kancelárskej budovy Miami Herald boli skutočne natočené v Miami Herald. Štáb mal k dispozícii priestory po niekoľko hodín vďaka Daveovi Barrymu, autorovi predlohy, ktorý vtedy pracoval pre Herald. (Arsenal83)

Reklama

Reklama