Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Derek 

všechny recenze uživatele

"pravdepodobne najhorsi film v celom nasom solarnom systeme, vratane filmov od mimozemstanov ktore este nikdo nevidel. cervik by dokazal napisat lepsi scenar. v niektorych krajinach, v cine myslim, film vysielaju raz do tyzdna v statnej televizii a porodovost sa vdaka tomu podarila zrazit na nulu. ak by ho vysielali dva razy do tyzdna, tak verim ze do 20 rokov by cina vyhynula."... takto sa o tejto komedii vyjadril sam SLY. ja by som to tak cerne nevidel, lebo su o dost horsie filmy a to vratane i nejakych kuskov na ktorych sa stallone podielal. hlavna zapletka nie je marna, ale okrem prvych troch vtipov s prichodom mamicky to nic dalsie neponuka, teda okrem recyklacie tych istych vtipov stale dokola. akcna zapletka nie je vtipna vobec, toboz zaujimava a len potvrdzuje fakt ze roger spottiswoode nedokaze rezirovat akciu (co potvrdil neskor svojou karierou). esteze si stallone uvedomil (asi potom co videl trzby svojich komedii) ze tadialto cesta nevedie a vratil sa k akcnym peckam... ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Sylvester vraj túto komédiu používa ako trest pre neposlušné deti. Trochu kruté, lebo ústredná téma "mamička vs. synáčik štyridsiatnik“ na zahodenie nie je a jej samotné prevedenie tiež do pohody. Synáčik vyšetruje prípad, mamka sa angažuje, synáčik sa dvorí kolegyni, mamka sa angažuje, synáčik tvrdo vyjednáva a mamka cituje Terminátora. Je to sranda a nebyť občas uleteného fóru (trebárs toho s plienkou) nemám ani čo vytknúť. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

No dobře. Arnoldovi jsem tyhle ujetosti trpěl a u Slye musím uznat, že je to podobné. Žádný extra průšvih to není a místy to je i vtipný. Bohužel ale ne díky Stallonovi. Holt svalovci přišli na to, jak být vtipní, až s rokama. Jinak polda s mamčou jsou zábavní a zajímaví v první polovině filmu, kdy je prostor na narážky mateřské péče v kontrastu drsného poldy. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Pro mě velmi příjemné překvapení, skvělá krimi parodie a nostaligie na devadesátky... Samozřejmě příběh je béčkový, ale akce a humor jsou super, je to super sranda, takže vůbec nechápu tady to nízké hodnocení... Má to samozřejmě mouchy, hlavně konec není moc povedený, ale mně se to líbilo a nevím, proč jsem to viděl až teď...70% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ďalšia komédia s akčnou ikonou, ktorú produkoval Ivan Reitman (Dvojičky, Junior). Nielen Arnie (Policaj zo škôlky, Všade samé zvončeky), ale ja Sly vyskúšal presedlať do komédie a rovnako ako v prípade Arnolda aj tu by iný herec takúto blbinku asi neuhral. Stallone drží tento film nad vodou a pár vydarených momentov sa skutočne nájde. Neodpisujte to predčasne a tiež nečkajte zázraky. 75% - 4* ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Když Estelle Getty zjistila, že bude muset ve filmu použít zbraň, souhlasila s natáčením pod podmínkou, že tomu tak nebude. Producenti jí lhali jen proto, aby podepsala smlouvu. (HellFire)
  • Film měl obsahovat scénu, kdy Sylvester Stallone projede popelářským autem skrz zeď do galerie umění. Majitele galerie hrál Scott Shaw. (HellFire)
  • Arnold Schwarzenegger dostal nabídku na hlavní roli, ale odmítl ji a později se vyjádřil k roli, kterou dostal Sylvester Stallone: „Přečetl jsem si scénář a byla to naprostá kravina, ve které bych nikdy nehrál. Takže šli za Slyem a ten mi pak volal, jestli jsem taky dostal nabídku na roli v tom filmu. Řekl jsem: „Ano, zvažuji, že si v tom zahraji. Ten film je skvělý nápad.“ Když to Stallone slyšel, okamžitě volal do studia a řekl jim: „Ať to stojí cokoliv, já ten film natočím.“ (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama