Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Diskuze

Dr.Gogo

Dr.Gogo (hodnocení, recenze)

Jo Arnie ho s tímhle filmem pěkně napálil (viz zajímavosti). Na youtubu je srandovní video Sylvestra s Arnoldem na parkovišti, jak se ptá fanoušek Slye- jaký je jeho nejoblíbenější film s Arnoldem Schwarzeneggerem a on vtipně odpoví: Stůj nebo Junior vystřelí (nebo tak něco) tím zase odkazuje na Arnoldův nejhorší film.

Tady jsem to i našel: https://www.youtube.com/watch?v=nnDYs2n_gN0

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

jj mohli by opäť dávať, ale predtým by mohli dávať Nepriateľa štátu. To nedávali snáď ešte dlhšie. Na TV MA snáď aj 5-6 rokov.

HonzaMo

HonzaMo (hodnocení, recenze)

Poměrně zábavný film pro nenáročného diváka, který se chce jen zasmát, aniž by posuzoval film z nějaké umělecké stránky. Trapných scén je málo, převažuje humor postavený na roztomile praštěném chování matky, která svému malému poldovi Joeovi vycídí pistoli saponáty, kupuje pro něj jako dárek samopal od překupníků, poté se synáčkovi pokouší pomoci s řešením kriminálního případu, aby nakonec fungovala jako rafinovaná dohazovačka..

Teres

Teres (hodnocení, recenze)

Mně se film líbil a hlavně mě potěšil dabing,Alena Vránová dodala Estelle Getty ten správný hlas

Reklama

Reklama