Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone, můj oblíbenec, akční ikona, které sedí snad všechny žánry. Ať už jde o akční film, thriller, sci-fi , sportovní drama a nebo právě komedie, jako je tato. Musím se přiznat, že tato komedie je velice zábavná a několikrát jsem se přistihl, jak se směju nahlas. Sylvester Stallone si očividně natačení užívá a dokonce hazí dobré hlášky. Estelle Getty v roli matky je úžasná, ale za matku bych jí vážně nechtěl. Dialogy mezi matkou a synem mně nesmírně pobavili, jako například : " Nasyp si vločky a já ti zatím dojdu pro vajíčka ". " Ale mami, víš přece, že nemám vajíčka rád ". " To nevadí, tak si je dáš k večeři ". Určitě jsem zde našel několik scén, na které jen tak nezapomenu. Třeba mytí zbraně a nasledné kupování nové. Původně jsem chtěl dát 4*, ale film má bohužel tak neuvěřitelně zkažený konec, že to není ani možné. A to je škoda!!! ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Mind you... breakfast is supposed to be the most important meal. Toho hejtu! Ruku na srdce, jsou jeho ostatní filmy o tolik lepší? Ve kterém z nich můžete vidět Stalloneho v obřích plenách? Říhajícího po opulentní snídani, usínajícího při maminčině ukolébavce? Osobně mi komediální období [posledních] akčních hrdinů (mezi něž ovšem nepočítám Dieselovy trapné pokusy o COKOLIV) připadá smysluplnější než mnohé méně výrazné akční klasiky. Než se všechny žánry prolnuly v postmoderním mišmaši post-Postradatelní. Největší borec: Alan Silvestri. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia ponížená tunajšími "intelektuálnymi" vyznavačmi "jemného a kultivovaného" humoru kamsi na úroveň zvratkových odpadov ala Prcičky a spol. Pritom je rovnako zručne nakrútená ako súdobo nedocenená Schwarzeneggerova perla POSLEDNÝ AKČNÝ HRDINA. Na Slovensku sa navyše vysiela v bezchybnom dabingu televízie Markíza v ktorom okrem tradičného JOZEFA VAJDU totálne exceluje BOŽIDARA TURZONOVOVÁ. (24.1.2011) ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

No dobře. Arnoldovi jsem tyhle ujetosti trpěl a u Slye musím uznat, že je to podobné. Žádný extra průšvih to není a místy to je i vtipný. Bohužel ale ne díky Stallonovi. Holt svalovci přišli na to, jak být vtipní, až s rokama. Jinak polda s mamčou jsou zábavní a zajímaví v první polovině filmu, kdy je prostor na narážky mateřské péče v kontrastu drsného poldy. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Sylvester vraj túto komédiu používa ako trest pre neposlušné deti. Trochu kruté, lebo ústredná téma "mamička vs. synáčik štyridsiatnik“ na zahodenie nie je a jej samotné prevedenie tiež do pohody. Synáčik vyšetruje prípad, mamka sa angažuje, synáčik sa dvorí kolegyni, mamka sa angažuje, synáčik tvrdo vyjednáva a mamka cituje Terminátora. Je to sranda a nebyť občas uleteného fóru (trebárs toho s plienkou) nemám ani čo vytknúť. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Když Estelle Getty zjistila, že bude muset ve filmu použít zbraň, souhlasila s natáčením pod podmínkou, že tomu tak nebude. Producenti jí lhali jen proto, aby podepsala smlouvu. (HellFire)
  • Film měl obsahovat scénu, kdy Sylvester Stallone projede popelářským autem skrz zeď do galerie umění. Majitele galerie hrál Scott Shaw. (HellFire)
  • Arnold Schwarzenegger dostal nabídku na hlavní roli, ale odmítl ji a později se vyjádřil k roli, kterou dostal Sylvester Stallone: „Přečetl jsem si scénář a byla to naprostá kravina, ve které bych nikdy nehrál. Takže šli za Slyem a ten mi pak volal, jestli jsem taky dostal nabídku na roli v tom filmu. Řekl jsem: „Ano, zvažuji, že si v tom zahraji. Ten film je skvělý nápad.“ Když to Stallone slyšel, okamžitě volal do studia a řekl jim: „Ať to stojí cokoliv, já ten film natočím.“ (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama