Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

nash. 

všechny recenze uživatele

I Rambo má matku. A když ta nabije kulometný pás jeho fotografiemi a historkami z dětství, je i stejně nebezpečná. Kdo má stoprocentní, obětavou matku, musí se u nejedné scény dobře bavit. A vidět Stallona v komedii se taky daří jen výjimečně. Takže proč ne? Stačí se uvolnit, sundat brýle náročného diváka. Není to sice trhák, ale jako nenáročná legrace pobaví. Svižná a zábavně ujetá komedie, kde některé scény sice bolí bezradnou trapností (snová), ale jiné zase rozesmějí (sebevrah) a ta, kde matka s písní na rtech pucuje jarem pistoli, protože je tak nemožně mastná, patří dokonce k nezapomenutelným. Takže nakonec, proč ne. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ďalšia komédia s akčnou ikonou, ktorú produkoval Ivan Reitman (Dvojičky, Junior). Nielen Arnie (Policaj zo škôlky, Všade samé zvončeky), ale ja Sly vyskúšal presedlať do komédie a rovnako ako v prípade Arnolda aj tu by iný herec takúto blbinku asi neuhral. Stallone drží tento film nad vodou a pár vydarených momentov sa skutočne nájde. Neodpisujte to predčasne a tiež nečkajte zázraky. 75% - 4* ()

Reklama

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tom tehdy v kině a je to jedna z těch lepších komedií, na který se dá s herci jako je Schwarzenegger, Stallone a podobní kouknout. No jednoduše, díky tomu že je to akční, tak je to docela koukatelný film s hodně humornou vsuvkou a nadhledem. Prostě komedie s hercem, který je ve filmovým světě slavnej jako tvrďák akčních filmů a zrovna tato komedie s ním je stravitelná a není z těch veletrapných, jako se to v případě komedií s podobnými typy akčních herců stává. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Stejně tak, jako devadesátým létům vévodily akční filmy, vyklubalo se i pár pokusů narvat akční hrdiny do bláznivých komedií. Nemohu říci, jestli se to povedlo vždy, ale tento případ to rozhodně není. Neskutečně otravná a nudná záležitost s vyšklebeným Stallonem, který vypadá dost bídně, když u toho nedrží v prackách alespoň středně těžký kulomet. Vyumělkovaný humor je místy až trapný, a když už se tam náhodou naskytne ryze směšný moment, pouze to s vámi lehce zacuká. Na salvy smíchu ale rozhodně zapomeňte. 30% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Od útlej mladosti som patril medzi fanúšikov hollywoodskeho svalovca Sylvestra Stalloneho, a je tomu tak do dnes. No toto je zrejme ten najhorší film, v ktorom si zahral hlavnú úlohu. Sly vôbec nie je typ do rodinnej komédie. Zvlášť nie do takej, v ktorej mu asistuje stará, krpatá Estelle Getty, čo hrá jeho protivnú, vtieravú matku. Vskutku dosť trapná záležitosť. * ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Když Estelle Getty zjistila, že bude muset ve filmu použít zbraň, souhlasila s natáčením pod podmínkou, že tomu tak nebude. Producenti jí lhali jen proto, aby podepsala smlouvu. (HellFire)
  • Sylvester Stallone považuje tento film za vůbec nejhorší, který kdy natočil. (HellFire)

Reklama

Reklama