Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na nepřetržitou akci a napětí! Sylvester Stallone se v závodě s časem snaží vyvést na povrch skupinu cestujících, kteří uvízli ve zříceném tunelu 100 stop pod řekou Hudson, ve filmu Roba Cohena Denní světlo. Když výbuch uzavře tunel, musí se přeživší vypořádat s toxickými výpary, požáry a hrozícím kolapsem celé konstrukce. Jejich jediná naděje je v rukou Kita Latury (Stallone), bývalého šéfa lékařské pohotovosti, pronásledovaného vlastní tragickou minulostí. Stěny se postupně bortí a tunel se plní vodou a Latura je nucen dát v sázku svůj vlastní život, aby zachránil ostatní a zabránil katastrofě přerůst v ještě větší pohromu. V napínavém dobrodružství dále hraje Amy Brenneman. Z působivých zvláštních efektů a nervy drásající naléhavosti snímku Denní světlo se vám bude tajit dech od začátku až do konce. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (253)

themic 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrně dobrodružnej film, kde ani té akce moc není, se Sylvestrem Stallonem v hlavní roli. Příběh není zas tak špatný, i když je plný neustále se omýlajících klišé, Sly se jen snaží dostat skupinu přeživších zpět na povrch z pod trosek zříceného tunelu. Film je dobrý tak na ty dlouhá odpoledne, když v televizi nic lepšího nedávaj, sám od sebe bych si ho nepustil. Béčkový neakční film, který hodnotím 50% ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Nepovedený katastrofický thriller, ve kterém jsou tuny tíživého klišé snad ještě horší než ohnivá exploze a smrtelná hrozba utopení.Rob Cohen je odborník na nenáročnou zábavu. Ale zatímco u RYCHLE A ZBĚSILE A XxX jsem se aspoň průměrně bavil, u tohoto snímku mně ohryzávala nuda. Stallone jako spásný anděl Latura - tak tohle už Slyovi nebaštím. Ani fanynky Aragorna si neužijou, Viggo moc prostoru nedostal. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(90% - když se na to dívám po letech, stále mě tato pecka baví. Takže, i když to nedělám často, zvyšuji na plný počet hvězdic a zdejší, průměrné hodnocení mě nechává chladným). Dost dobrý katastrofický film. Divím se tak nízkému hodnocení. Role obyčejného bývalého záchranáře padla Stallonovi dokonale. Příběh je jednoduchý, to ale nevadí, napětí tu máme od začátku do konce. Hodně se mi líbila hudba, která k tomuto žánru padla skvěle. Některé scény a také konec dojemné. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Zatracovaný prepadák, ktorý má síce logické diery v scenári a nie je bohvieako originálny, ale nakoniec príjemne prekvapil. Potešilo, že Sylvester Stallone v ňom nie je iba ďalším akčným hrdinom, ale je sympatickým záchrancom z mäsa a kostí. Tiež potešilo, že celý film nie iba ďalším akčňákom, ale je slušne vygradovaným thrillerom o prekonávaní prekážok pri hľadaní cesty z pekla. A po technickej stránke je špičkou (bombastický výbuch v úvode!). Malý, nenápadný ale výživný katastrofičák, ktorý ponúkol viacej, než som čakal. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Film, v němž Stallone nedá nikomu pěstí. Film má sice happy end, ale vždycky mi přišel hrozně smutný. Film, který zaujme některými scénami, zajímavými charaktery a hereckým obsazením - Stallone jr., už jsem ten film od jeho vzniku viděl asi třikrát, ale až dneska jsem v něm objevil Danielle Harris, vzpomene si po Con Air někdo na devadesátkového Renoly Santiaga? Ryzí devadesátkové katastrofické drama. Hlavní roli mohl hrát prakticky kdokoliv. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Všetky scény odohrávajúce sa v tuneli boli natáčané v štúdiách Cinecitta v Ríme. Tunel postavený pre potreby filmu bol dlhý viac ako 500 metrov. (m.a.t.o.)
  • Sylvester Stallone pred premiérou ohlásil, že toto je jeho posledný akčný film, pretože sa cíti byť na daný žáner už príliš starý. Nakoniec si to rozmyslel a k akčným filmom sa vrátil. (m.a.t.o.)
  • Kit Latura (Sylvester Stallone) nosí hodinky Panerai. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama