Reklama

Reklama

Překročit všechna pravidla

  • USA Breakin' All the Rules
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Začínajícího spisovatele Quincy Watsona (Foxx) opustí snoubenka a jeho nenapadne nic jiného než napsat o tom knihu. Ta se rázem stane bestsellerem a Quincy začne rozdávat rady i svému synovci Evanovi (Chestnut), hlavně na téma, jak vyhrát bitvu s druhým pohlavím. Když se ale Evanova krásná přítelkyně Nikki (Union) dozví o jejich záměrech, pořádně zamíchá kartami. Sexy komedie o rozcházení a porušování pravidel! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Faye 

všechny recenze uživatele

„Začalo to jako dopis, ale vyklubal se z toho manuál. Manuál na rozchod s partnerem na základě psychologie a výzkumu o propouštění.“ Pro ty, kdo návod nevlastní jedna užitečná rada: Pokud se chcete s někým rozejít. Udělejte to vždy u toho druhého v bytě, protože můžete kdykoliv odejít. Z většiny dalších míst vás může následovat a opravdu velmi těžko se odchází z vlastního bytu. Příjemná komedie o rozchodech, záměnách a nedorozuměních ve které má nepřehlédnutelnou roli požitkářský mops, užívající si svého báječného psího života. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +chytrý scénář, Mopsík si to užívá -Jeniffer Esposito je celkem mrcha, nepřál jsem jí to/// "Tý joo, to je dobrý, to chci vidět ještě jednou" Říkal jsem si po skončení filmu. Je to úžasnej film, který je velice zábavný. Má příjemné herce a dokonalou zápletku. Provedení je nevíc bez chybyčky. A tak jak se karty rozdají, následně se s nimi zamýchá, tak je radost se dívat na to jak to dopadne. Scéna kdy se všech šest postav sejde na párty a přitom jedna nevý o druhá a druhá zase vý o té třetí. No zřejmě jedna z nejdokonalejších a nejzábavnějších scén které jsem letos viděl. Celou dobu jsem se příjemně smál. Film nemá žádná nudná nebo zbytečná místa. Má příjemný hudební doprovod a vůbec je to dokonalý film k tomu pustit si ho spřáteli, neuvěřitelně se pobavíte./// Celkem 81%/// ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho teda více, hlavně proto, že v tom hraje Jamie Foxx. Ten mě sice nezklamal, předvádí solidní komediální výkon a velmi mě pobavil i permanentně chlastající mini čokl, ale jinak se objedná o ten typ černošské komedie, kde hrajou asi tak možná maximálně dva nebo tři běloši a to já zase nemusim. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Po zajímavém úvodu tahle komedie lehce ztrácí dech, zejména díky „ucajdané“ režii. Film sice nemá ani hodinu a půl, ale máte pocit, že je delší – řada pasáží je zbytečných a zpomalují jeho tempo. Je tu ale i několik málo hlodů, kterým se člověk zasměje – například psík-alkoholik, scéna se stříháním vlasů nebo nadržený stařík v nemocnici. Jinak slabý průměr mezi komediemi. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama