Reklama

Reklama

Probuzení v Renu

  • Česko Probuzení v Reno (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva manželské páry, Roy s Candy a Lonnie Earl s Darlene, se znají dost dobře a myslí si, že je už nic nemůže překvapit. Jednoho dne se rozhodnou splnit si svůj sen a vydají se ve zbrusu novém autě na společnou dovolenou do Nevady na velkou přehlídku silničních korábů. Po cestě plné zážitků ale vychází najevo, že s jejich přátelstvím je něco v nepořádku a že jiskra přeskočila, kam neměla. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

ThomasL 

všechny recenze uživatele

Píšu tenhle komentář asi po týdnu, co jsem zhlédl tenhle snímek a horko těžko si vzpomínám, o čem to vlastně bylo. Místy jsem se dobře bavil, ale žádná velká sláva to nebyla. Když nevíte, co s načatým večerem, tak si to klidně doma pusťte, ale věděl bych o lepších způsobech zábavy, než je tenhle film... ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Natashu Richardson jsem /bohužel/ viděla v asi jen třech filmech ,zbytek ústřední trojice mám hodně ráda. Velmi příjemná komedie,kde vás herecké výkony potěší a jednoduchý příběh snad pobaví. Řekla bych, že snímek působít tak o deset let starší,ale v tom dobrém slova smyslu. Mimika Billyho Bob Thortnta je úžasná a když už nic jiného, tak by mě stačilo sledovat jen jeho. Nicméně je toho ke sledování mnohem více a pokud má člověk náladu na nenáročnou komedii, tak vřele doporučuji. Robosaurus-bomba.:)). ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná komedie s neskutečnou zásobou hvězd. Vždyť takové obsazení nemají mnohdy ani velkofilmy. Jsem si jist, že pro všechny zůčastněné to byl spíš takový odpočinek, určitě neměli v úmyslu natočit velký trhák. Hlavním cílem bylo slušně pobavit a to i za cenu, že Probuzení v Reno vám v hlavě příliš dlouho nepobude. A v tomto směru tvůrci určitě uspěli. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Brent Briscoe, Mark Fauser .. Hm, sice slušně obsazená taškařice dvou manželských párů, jen toho humoru bylo celkem poskromnu. Ovšem Texaský steak z pověstné restaurace, kde dostanete zdarma přes dvě kila masa, když je samozřejmě sníte, je můj soukromý sen. Už jen ochutnat... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +herci, hudba, některé opravdu pěkné situace, poslední třetina -hodně pomalí rozjezd, Charlize Theron bych ani nepoznal, český dabing/// Přes nijak oslnivý začátek, (respektive celou první půlku filmu) se v poslední třetině strhne mela, po které si řeknete, že to opravdu stálo za to. Velice mile mě překvapil Billy Bob Thornton, tak skvěle zahranou postavu už jsem dlouho neviděl. Potěší Patrick Swayze a v malé roličce Penélope Cruz. Jen škoda celkem zmršeného českého dabingu (hlavně Patrick Swayze) a opravdu slabé první půle./// Celkem 56%/// ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama