Reklama

Reklama

Probuzení v Renu

  • Česko Probuzení v Reno (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva manželské páry, Roy s Candy a Lonnie Earl s Darlene, se znají dost dobře a myslí si, že je už nic nemůže překvapit. Jednoho dne se rozhodnou splnit si svůj sen a vydají se ve zbrusu novém autě na společnou dovolenou do Nevady na velkou přehlídku silničních korábů. Po cestě plné zážitků ale vychází najevo, že s jejich přátelstvím je něco v nepořádku a že jiskra přeskočila, kam neměla. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

MM11 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná komedie s neskutečnou zásobou hvězd. Vždyť takové obsazení nemají mnohdy ani velkofilmy. Jsem si jist, že pro všechny zůčastněné to byl spíš takový odpočinek, určitě neměli v úmyslu natočit velký trhák. Hlavním cílem bylo slušně pobavit a to i za cenu, že Probuzení v Reno vám v hlavě příliš dlouho nepobude. A v tomto směru tvůrci určitě uspěli. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Roy (Patrick Swayze) s Candy (Charlize Theron) a Lonnie (Billy Bob Thorthon) s Darlene (Natasha Richardson) jsou dva manželské páry, které si vyjedou na přehlídku Monster Trucků do Rena. Jenže během cesty vychází najevo i věci, které asi měly být skryty (když někdo čeká dítě, a její manžel je neplodný, tak asi není vše úplně ok, že ano)... Taková vcelku roztomilá taškařice plná různých zvratů - která sice úplně nezklame, ale žádný odvaz to taky není. Rozhodně bych ji ale nezařazoval do škatulky romantických komedií, páč by se mohlo pod dojmem z filmu při sledování s drahou polovičkou stát, že budete nařčeni z nějakých nepravostí... ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Takže, drahoušci, přistupme k věci. Hojně se tu remcá nad tím, že ´dějové zvraty jsou předvídatelné a je dopředu jasné, jak všecko dopadne.´ Bodejť byste to předem nevěděli, když si tu každý druhý chytrák do komentáře vrzne hlavní pointu. Že není nijak zázračná víme všichni, ale on asi také úplně nebyl Bradyho záměr vytvořit šokující velkofilm. Kdybyste toto prokoukli ještě dříve, než onu zmiňovanou pointu, možná byste si pak film užili daleko víc. A prosím vás - Probuzení v Renu se prý hodí spíše do podvečeru než odpoledne. Mohl by mi to někdo objasnit? :-D ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Amerikánsky stupidní "road movie" (mohu-li to tak vlastně vůbec nazvat), ve které Patrick Swayze více než kdy jindy vypadá jako simplicius simplicissimus, a kterou před totální katastrofou zachraňuje B. B. Thorton (ne, že by se něco příliš měnilo, protože smetišti filmových dějin se Probuzení v Renu stejně nevyhne). Raději jdu zas o dům dál... ()

waits 

všechny recenze uživatele

Jsem viditelne v mensine, ale me se to libilo. Je pravda, ze nekomu muze pripadat, ze tam neni vubec zadny humor, ovsem ja jsem si ho nasel:) Obsazeni je kralovske, BIlly Bob Thorton osobity jako obvykle, Patrick Swayze tentokrat ponekud prostoduchy, Penelope Cruz jako lepsi call girl, Charlize Theron.. ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama