Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Režisér Roman Polanski odjíždí z Ameriky do Evropy dokončit svůj film. Jeho těhotná manželka, úspěšná herečka Sharon Tate zůstává sama ve společném domě na Cielo Drive v Beverly Hills. Jeden ze srpnových večerů tráví ve společnosti přátel. Večírek kolem půlnoci přeruší násilné vniknutí členů sekty psychopata a satanisty Charlese Mansona, kteří brutálním způsobem vyvraždí a zmasakrují všechny zúčastněné. Roman Polanski žije od vraždy své manželky a nenarozeného dítěte ve Francii. Do Spojených Států se vrátil až v roce 2003, kdy získal Oscara za film Pianista. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

cariada 

všechny recenze uživatele

Horor o podivné partě zfetovaných hipíků. Celé je to dělaný formou dokumentu. Většinu filmu se nic moc neděje jen samý orgie a kecání o tom co kdo dělal. Pak nastane ke konci ten pravý masakr, ale slovo masakr je doslova na místě, protože je to docela síla. Dát omu jinou formu mohlo to být o poznání lepší. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

O Charliem Mansonovi, jednom z nejznámějších amerických sériových vrahů, toho sice moc nevím, ale tenhle snímek se mi nějak nezdál. Krvavý a ujetý byl až dost, ale těžko říct, jestli to byl dokument nebo vymyšlený horor. Nakonec mě z toho vyšlo, že to byl horor o dokumentu o Charlie Mansonovi :-)Každopádně se na to dá dívat, ale žádné zázraky nečekejte... ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

Co na to říct; i přes nesmírně silnou látku je to natočeno tak strašně nudně a sterilně, že třeba sex, ačkoliv je ve filmu pořád, nevypadá jako sex, ale jako velmi hraný sex. Zvolená polodokumentární forma vzprávění je spíš chaotická a nepřehledná a výsledný dojem je pouze ten, že je to jedna velká nuda. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No úplně blbé to zase není--Je tu vidět alespon snaha natočit to trochu jinak(což se cení).ale do jaké míry se to povedlo?o tom by se dao diskutovat--Když se řekne "květinové děti"Skoro všem se okamžitě vybaví banda hezkých lidí v barevném oblečení a dlouhými vlasy kteří se mají všichni rádi-jen málokomu se vybaví špinaví pobudové,zloději, fetáci a manipulátoři kteří ke květinové generaci patřili také--Charles M. s tou svou posedlostí Beatles totálně degradoval a témněř úplně zničil hnutí lásky-americká společnost ztratila iluzi že láska přemůže všechny problémy-Tohle byl ten nejsilnější Mansonův zločin--Film nám ukazuje jak jeden dement dokázal pomocí drog a sexu ovládnout bandu naivů natolik aby pro něj vraždili-celé se to nese v oparu šílenství, podivných střihů a litrů krve--zajímavá je ale i ta linka ukazující novou generaci "Mansonových vrahů"-60% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pro jedny prachobyčejný fanatik a sériový vrah, pro ty druhé spasitel a vůdce, který jim otevřel oči a naučil je vážit si sebe samých. Přesně takhle by se dal charakterizovat Charles Manson, muž který se nesmazatelně zapsal do americké historie a který dodnes budí ve spoustě lidí hrůzu a odpor, ale u některých i obrovský obdiv. Tento film je jakýmsi dokumentem, který staví na výpovědích několika členů Mansonovy rodiny, lidí kteří byli pro něj ochotni udělat opravdu cokoliv, dokonce i zabít nevinné lidi. Přestože se ve světě moc velké obliby netěší, pro mne osobně patří mezi to nejlepší co bylo o Mansonovi kdy natočeno ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Režisér, producent, herec a scenárista Jim Van Bebber snímek natáčel za vlastní peníze převážně o víkendech a svátcích už od roku 1998. (Terva)
  • Snímek se na filmovém festivalu Fant-Asia umístil na třetím místě v kategorii nejlepší zahraniční film. (Terva)

Reklama

Reklama