Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Mikey dostane posilu v podobě roztomilé sestřičky Julie, jejíž komentáře si v ničem nezadají s jeho. James a Mollie musí řešit běžné manželské starosti, jako jsou jedovaté poznámky tchyně, problémy se šéfem, kterému se nelíbí, když si Mollie musí vzít Mikeyho do práce, nebo Jamesova nová práce pilota u soukromé společnosti. Ani jeden si však neuvědomí, že jejich vztah míří k první vážné manželské krizi. Její rozbuškou se stane Molliin bratr Stuart, psychicky poněkud labilní nezaměstnaný účetní, který se k nim nastěhuje. Nejenže ruší rodinný život, ale navíc nosí Jamesovo oblečení, tahá z Mollie peníze, a na Jamese vytáhne dokonce pistoli, když ho při pozdním příchodu považuje za zloděje. Hádky se stupňují, až nakonec James odejde z domu. Zatímco Stuart se překvapivě sbližuje se sestřinou kamarádkou Ronou, Mollie marně doufá, že se James, který se netají svou láskou k ní i dětem, vrátí domů. Jejich usmíření tak musí dopomoci náhoda, špatné počasí a překvapivě také Stuart. (TV Nova)

(více)

Recenze (148)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Klasická tuctová rodinná komedie, která narozdíl od jedničky nedokáže překvapit a navíc velkou nevýhodu spatřuju v tom, že všechny postavy v tomto díle jsou děsně protivné. Od dětí, přes Alley, po samotného "Elvise" Travoltu..bratra Stuarta radši z hodnocení vynechám úplně. Zdejších 50% je zcela dostatečných a svým hodnocením se pod to podepisuji. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování filmové série o jedné rodince se podle mě nese asi ve stejném duchu jako film první. Zase je tady dost povedených scének a skvělých hlášek v podání malých děcek, nicméně najdeme tu jedno děcko navíc - Mickeyho malou sestřičku. Nesmím ovšem zapomínat ani na Johna Travoltu, který si v celé sérii vede taky velmi dobře. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Příjemná nenáročná komedie, kterou si nedokážu vychutnat nikdy jindy, než o vánočních svátcích. Za prvním dílem sice drobně zaostává, přesto se však nejedná o zklamání. Názory dětí jsou někdy příjemně pravdivé, stejně tak jako historky ze života jejich rodičů. To nejlepší na tomhle snímku je však jeho vyrovnané tempo, které kolísá jen v pár momentech. Mezi největší zápory pak patří zejména ohranost některých vtípků. Docela rád bych kritizoval i tu malou holčinu, jenže její protivnost zde není záporem, ba právě naopak, je nádherně pravdivá a ve scénáři zcela úmyslná. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu o dost horší než průměrná jednička. Příběh je dost zoufalý, ani Travolta už mě zde moc nezaujme. Mluvící děti už jsou méně snesitelní než v jedničce. Nefunguje zde moc atmosféra a vtipné scény zde moc nejsou. Film je otravný, ikdyž má poměrně krátkou stopáž. Hodnotím jen tak na 28% = * ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Pokud nikdy nebudu mít děti, bude na to mít do značné míry vliv právě tento film. Představa, že moje drobounká novorozená dcerka bude k sobě (či ještě hůř – ke mně) promlouvat hlasem čtyřicetileté pavlačové drbny, mě docela děsí. Opakovaný vtip sice pořád ještě zůstává vtipem a místy je film v rámci svých možností vtipný, ovšem z celé trilogie jde v mých očích o nejslabší článek. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 47,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 120,9 mil. (NIRO)
  • V čase 9:43 schovají děvčata malého Mikeyho (Lorne Sussman/Bruce Willis) pod stůl. Mollyina kolegyně je obutá, pak střih, nemá boty a Mikey ji lechtá, ale když se šéf podívá pod stůl, je opět obutá. (Proste..Jana)
  • Stejně, jako ve filmu, je i ve skutečnosti je John Travolta (James) zkušeným pilotem. V těsné blízkosti své rezidence poblíž letiště Ocala na Floridě má vlastní runway pro své soukromé letadlo Boeing 707B. (jexik)

Reklama

Reklama