Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jean-Claude Van Damme utekl z cizinecké legie za bratrem do Ameriky. Ten bojuje mezi životem a smrtí a jeho rodina nemá peníze na léčbu. Jenže jak získat nějaké prostředky? Pomůže pouliční rvačka? (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (229)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rozporuplna arenovka. Pretoze dejova vata, ktora ma predstavovat vyplň medzi famoznymi bitkami ma práve použitím vsetkych myslitelnych klise bavi. Dokonca dôjde aj na legendarny vyrok o pravidlach. Ziadne nie su. :)). Zapletka pôsobi jak remake Krvaveho sportu, len ju tentoraz poriadne rozpracovali. Dokonca aj Van Damme tu ma konecne uces, ktory nevyzera zastarale. Akurat mu tentoraz naplno na gebuli ziari ten hrbol. :) Na druhej strane bitky, ktore maju byt hlavnou atrakciou arenoviek tu su uplne na hovno. Maju primitivnu krčmovu choreografiu, postradaju dynamiku a naviac su mizerne natocene. Kadenciu uderov predci kadencia strihov, aby sa zakrylo, ze ku kontaktom nedochadza ani omylom. Napriek tomu ostalo vo filme viacero zaberov v ktorych natvrdo vidno, ze udery padaju desiatky centimetrov mimo supera. Obcas sa predsalen objavi nejaky slusnejsi chvat, ale znova je dokaliceny mizernym strihom. Van Damme tu dokonca ani raz neroztiahne nohy, teda nepredvedie roznozku. Velky trapas. Keby sa vystrihli bitky z Krvaveho sportu a zkombinovali sa s dejovou omackou z tohto filmu, tak by z toho vznikla velmi slusna arenovka. Strasne by som chcel dat tomuto filmu nadpriemerne hodnotenie, ale nemôzem. Mizerne bitky ho tahaju pod priemer a milionkrat obohrana zapletka ho tiez nespasí. 4/10. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jako malý děcko sem tenhle film neskutečně zbožňoval a vždy sem chtěl být jako Lyon.Postupem let sem na film zapomínal až se mi z Van Dammovského hledáčku tak nějak vytratil úplně.Po dlouhé době sem si ho s kurevskou dávkou nostalgie pustil a s překvapením sebe sama sem si uvědomil,že je to vlastně nejlepší Van Dammovina.Bojové béčko 90tých let,se všemi plusy a mínusy co k tomuto žánru patří.Jenže tady funguje dojemný příběh a klasicky poddané téma vítěztví dobra nad zlem,jakkoliv to může znít fádně a pro některé čurybrky i hloupě,jen proto že tam hraje Jean Claude.Příběh jako by odrážel život samotného JCVD.Příjemná hudba,skvělé fajty ( hlavně ten poslední ) a to správné testosteronové Van Dammovo správňáctví až do morku kostí,až do Lvího Srdce.Mám rád tyhle filmy,plné cti a odvahy a respektu,nejsem puboš,nejsem naivní,ale stále v něco věřím...zkuste si to někdy pokrytci :) 100% ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

JCVD je sladkej a náhoda tomu chtěla, že jsem se k filmu dostal dnes, pár hodin po tom, co Jiří Pomeje absolovoval operaci hrtanu a už nikdy nikoho nenadabuje. Ale ten film je natočenej příšerně. To je skoro čítanka toho, jak se příběh dělat nemá. JCVD "vystupuje" v Americe z lodi a rozhlíží se v ulicích - brrrrr. ()

GOREGASM odpad!

všechny recenze uživatele

Napsal, zahrál a možná i málem režíroval. JCVD. Blbé dialogy v Žánklódových filmech si se zlomyslnou radostí vychutnávám vždycky, a když k tomu belgický kopálista přidá snahu o charakterní herectví, které se v jeho případě omezí na velmi nezvládnuté ztvárnění bolesti, kterou si jeho postava prochází poté, co ji protivník kousl do levého varlete, tak se za břicho popadám. Jean neumí zahrát ani to, když ho někdo nakopne. Místo toho se tam kroutí jako žížala s grimasou právě masturbujícího opičáka. Bezkontaktní choreografie bitek, ve které má Žán také prsty, je zklamáním, které v rovině nechtěné zábavnosti naštěstí vyvažují LA devadesátky se všemi módními nevkusy, které tak milujeme :-). A jako třešinka na dortu náš oblíbený opičák, Brian Thompson, který se sice s nikým nepere, ale jeho kravaťák s hlavou jako mikrovlnka potěší. 10% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nemuzu si pomoct ale tenhle film mne nikdy moc nebavil i kdyz je to starej akcnak je tu hodne souboju ale proste mi to nesedlo ne ze bych zadal nejakej skvelej pribeh ale tady po pravde neco jako pribeh opravdu vubec neexistuje do toho navic Zanklod misto toho aby jenom kopal zkousi i cosi co se nazyva herectvi a to je pak opravdu proser bohuzel je mi lito mam rad podobny filmy ale tenhle sem fakt nikdy moc nezral co nadelam ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

  • S choreografií bojových scén pomáhali Van Dammovi jeho přátele Michel Qissi, který ve filmu zvárnil legionáře Mustafu, a Frank Dux, jenž dělal zároveň všem bojovníkům kondičního trenéra. (korbitch22)
  • Dva vojáci, kteří pronásledují hlavního hrdinu, aby jej odvedli zpět k armádě, odkazují na Van Dammovu prvotinu Krvavý sport (1988), kde byli taktéž dva vojáci, kteří měli přivést Van Dammovu postavu zpět k jednotce. (Lorge)

Reklama

Reklama