Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jean-Claude Van Damme utekl z cizinecké legie za bratrem do Ameriky. Ten bojuje mezi životem a smrtí a jeho rodina nemá peníze na léčbu. Jenže jak získat nějaké prostředky? Pomůže pouliční rvačka? (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (229)

Lord Fuck 

všechny recenze uživatele

První setkání Van Damma se Sheldonem Lettichem. A to doslova, protože spolu napsali také scénář, který je velmi originální. Spojení těchto dvou legend akčních filmů, bylo jednou z nejlepších spoluprací v daném žánru. A byl to právě Sheldon Lettich, který vrátil Van Damma po drogové aférce zpět. Po 11 letech od jejich prvního shledání ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Kýč není v kopáčově filmografii ničím výjimečným a na choreografy měl (kromě Krvavého sportu) vždycky docela smůlu a tak se žádný z jeho fláků neskví bůhvíjak památnými bojovými scénami. Lví srdce mne ale vcelku po letech překvapilo, možná to bylo i vcelku životnou postavou zmrzačeného manažera Joshui, ale já nebyl z celé té nanicovatosti nijak zvlášť otrávený, byť tedy slaďounká neteřinka byla na pěstičku.  Souboje pak té krásy sice příliš nepobraly, ale zase jich bylo dost, odehrávaly se v pestrém prostředí i oděvech ( bazén a plavky, to nevymyslíš) a  proti neandetrálci jsem Žánovi ten palec i držel. Tři nezávadné by byly tak akorát, ale proč zase jednou lehce nepřidat. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto je film z obdobia, keď si Jean Claude Van Damme užíval bohémsku hollywoodsku jazdu. Svojich 15 minút slávy mal už za sebou, ale ešte stále to ťahala zotrvačnosť. "Levie Srdce" je dobrý béčkový akčný snímok, s jednoduchým scenárom, slabými hercami, ale s niekoľkými parádnymi street fight scénami. Pestré lokácie a rôzne charakteri bojovníkov ma celkom pobavili. Van Damme je tu vo výbornej forme. Kope ako elektrický prúd. Stará, skoro zabudnutá, akčná klasika. ** ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo nějakých 10-12, tak jsem koukal jen na Van Damma a podobný - dneska - nesmysly. Neuznával jsem nic jiného. Mám doma dokonce nahrané všechny jeho filmy (do Double Teamu). Teď se za to docela stydím. Ale když se chci zasmát, efekt to má stejný jako dobrá komedie. Tohle je asi jeho nejsentimentálnější film - dřív jsem u něho často brečel. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Lionheart je další ze sbírky bijáků Van Damma s názvem "klenot". Tvrdá realita místních poměrů, špinavý kouty Ameriky, pouliční bitky a s nima pomaloučká cesta ke slávě a penězům... Celkem slušnej příběh, kterej umí v závěru i lehce zabrnkat na city. Opět, tak jak to ve vandamovkách bejvá, excelentní záporák Attila s respektem až do prdele... "Všichni vsadili na něj, vsadili na Attilu! VSADILI ŠPATNĚ!" 90% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

  • Dva vojáci, kteří pronásledují hlavního hrdinu, aby jej odvedli zpět k armádě, odkazují na Van Dammovu prvotinu Krvavý sport (1988), kde byli taktéž dva vojáci, kteří měli přivést Van Dammovu postavu zpět k jednotce. (Lorge)
  • Většina filmu byla natočena v oblasti Los Angeles, včetně scén v New Yorku. (Homerking)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno