Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jean-Claude Van Damme utekl z cizinecké legie za bratrem do Ameriky. Ten bojuje mezi životem a smrtí a jeho rodina nemá peníze na léčbu. Jenže jak získat nějaké prostředky? Pomůže pouliční rvačka? (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (229)

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

Páni já vůbec netuším, jak a kde jsem k tomuhle filmu přišla?!?! A netuším, proč jsem ho vůbec dokoukala, protože tam nebylo vůbec nic, co by mě zaujalo...snad jedině ta příšernost Synthie a zrzavá nádhera matky a dcery. No a to je docela málo. Ale asi byly nějaké skvrny na slunci a dokoukala jsem to a tak teď můžu říct, že jsem viděla Van Dammův film. Mno, jako nic moc tedy. Ale chápu, že tohle má nekdo rád. Já si jen prostě spletla dveře a vlezla jsem na jinej večírek, můžu si za to sama:)) ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch Belgických kopanců balancujících mezi 2 a 3 hvězdami. Baletka se nesnaží jen kopat, ale vyloudit nějaké ty emoce, podobně jako ve starším Není Úniku - takže suma sumárum akce pomálu, souboje hrozně sestříhané, příběh docela ucházejícící a hlavně atmosféra posledního mače s Atilou byla dobrá, takže nakonec - 50 % ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem psal v předchozím komentáři, Jean-Claude Van Damme je pro mě především Univerzální voják (jednička!), Krvavý sport a Živý terč. Zbytek jeho filmů už je o něco slabší a vlastně jsem je neviděl, nebo si je vůbec nepamatuji a nehodlám se k nim vracet. Posledním alespoň ucházejícím pro mě byl film Lví srdce. V něm mě bavila jeho snaha hrát si na slušňáka a jeho souboje v kruhu aut v garáži a na jiných zajímavých místech. Originální byli i jeho protivníci a způsoby soubojů. Za fajn nostalgické vzpomínky nakonec zvedám hodnocení na slabší tři hvězdy. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rozporuplna arenovka. Pretoze dejova vata, ktora ma predstavovat vyplň medzi famoznymi bitkami ma práve použitím vsetkych myslitelnych klise bavi. Dokonca dôjde aj na legendarny vyrok o pravidlach. Ziadne nie su. :)). Zapletka pôsobi jak remake Krvaveho sportu, len ju tentoraz poriadne rozpracovali. Dokonca aj Van Damme tu ma konecne uces, ktory nevyzera zastarale. Akurat mu tentoraz naplno na gebuli ziari ten hrbol. :) Na druhej strane bitky, ktore maju byt hlavnou atrakciou arenoviek tu su uplne na hovno. Maju primitivnu krčmovu choreografiu, postradaju dynamiku a naviac su mizerne natocene. Kadenciu uderov predci kadencia strihov, aby sa zakrylo, ze ku kontaktom nedochadza ani omylom. Napriek tomu ostalo vo filme viacero zaberov v ktorych natvrdo vidno, ze udery padaju desiatky centimetrov mimo supera. Obcas sa predsalen objavi nejaky slusnejsi chvat, ale znova je dokaliceny mizernym strihom. Van Damme tu dokonca ani raz neroztiahne nohy, teda nepredvedie roznozku. Velky trapas. Keby sa vystrihli bitky z Krvaveho sportu a zkombinovali sa s dejovou omackou z tohto filmu, tak by z toho vznikla velmi slusna arenovka. Strasne by som chcel dat tomuto filmu nadpriemerne hodnotenie, ale nemôzem. Mizerne bitky ho tahaju pod priemer a milionkrat obohrana zapletka ho tiez nespasí. 4/10. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Je mi ľúto, ale s väčšinou z vás nemôžem súhlasiť, včera som si tento film pozrel, a je to asi najlepší Van Dammov film. Pekná hudba, celkom dobrý príbeh,nechýbajú ani otočky, záporný hrdina aj koniec sa mi páčil. Možno nám to v dnešnej dobe pri tých všetkých dobrých filmoch, a oscarových filmoch príde trápne a o ničom, ale v tú dobu to bol akčný kinohit, a na Van Damma nikto ani nedopustil, všetci vtedy chodili do kín na jeho filmy, len po čase mu to už pokazili tie jeho prepadáky, ktoré sa s týmto filmom nedajú ani porovnať. Tento film by mal mať aspoň z úcty k týmto nenáročným akčným filmom minimálne 65%-70%.Van Damme superhviezda akčných filmov 90 rokov. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

  • Dva vojáci, kteří pronásledují hlavního hrdinu, aby jej odvedli zpět k armádě, odkazují na Van Dammovu prvotinu Krvavý sport (1988), kde byli taktéž dva vojáci, kteří měli přivést Van Dammovu postavu zpět k jednotce. (Lorge)
  • Michel Qissi, jenž se ve snímku objevil v roli legionáře Mustafy, který pronásledoval Léona Gaultiera (Jean-Claude Van Damme), je Van Dammovým přítelem z dětství, se kterým se na začátku své kariéry vydal za oceán. Jeho bratr Abdel pak ztvárnil Attilu, soupeře ze závěrečné scény. (Eldrick)

Reklama

Reklama