Reklama

Reklama

Sám doma 4

(TV film)
  • USA Home Alone 4 (více)

Obsahy(1)

Pre Kevina McCallistera vyhliadky na tieto Vianoce nevyzerajú práve ružovo. Jeho rodičia Peter a Kate už žijú osem mesiacov oddelene a doma čelí ťažkej konkurencii svojich starších súrodencov. Aj bez toho je však život bez otca pre Kevina obtiažny a tak nad pozvaním otca a jeho novej zazobanej priateľky Natalie príliš dlho neuvažuje. O to viac, že v dome Natalie je všetko plne automatizované a to predsa Kevin obzvlášť počas vianočných sviatkov miluje. História sa opakuje. Netrvá dlho, keď Kevin stretne svojich starých známych, ktorí majú svojho človeka aj v blízkom okolí Natalie. Kto iný mohol zabezpečiť zlodejov ovládaním zložitého alarmu. Situácia je o to nebzpečnejšia, že v dome sa bude nachádzať aj vzácna návšteva. Skutočný malý princ, ktorého budú chcieť Marv a Vera uniesť. Netušia však, že Kevin im nastražil tie najhrozivejšie pasce, aké si len viete predstaviť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (241)

Pavlosos odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, Nuda a zase Pan Nuda... Vývarový čaj z čtyřikrát louhovaného pytlíku a poznáte to dle neschopnosti filmu alespoň trochu zaujmout už od začátku, kdy se naplno projevuje snaha tvůrců o kompilaci všech dílů předchozích... Nudná dvojice zlodějů a Kevin je zde snad nejnezajímavější objekt celého filmu... Prostě vylouhovanej čaj nečaj... Pokud Sám Doma 3 a Sám doma a bohatý dávám 3* a 2*, tady už jen odpad. ()

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Ani by mi tak nevadilo, že ten film není zrovna košer, ale proč se hlavní postava musí jmenovat Kevin McCallister? Nehledě na zakompování různých nesmyslů (rozvedení rodiče) k dříve zaběhnutým charakterům. Jestli jsou první dva díly vánoční evergreen a třetí oddechovka pro méně kritické ratolesti, nevím o žádné cílové skupině, které bych toto parazitování na slávě doporučil. ()

Reklama

Sengee odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, to si snad někdo chtěl z nás diváků vystřelit, ne? Jak mohl Rod Daniel takhle totálně ujet? Ne, že by točil super filmy, ale příběh vlčáka K-9 a Beethoven 2 nemohu rozhodně označit jako odpad. Na tenhle film jsem se dívala fakt jenom ze zvědavosti a z nevěření toho, co se tam odehrává, zda to opravdu myslí vážně. Předvídatelnost děje, nuda, kluk ála Kevin je až otravný než rozkošný, trapný děj, postavy nemají své kouzlo. Prý se tu opakuje historie, ale použít záměrně stejná jména v „jiných“ rolích je zcestné a film Sám doma 1,2 se prostě nedá nahradit. Doufám, že to páni tvůrci tohoto filmového odpadu pochopí a už nikdy nenatočí stejnou blbost. Opakovaný vtip není vtipem. ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Dosti trapné. Dám 10% pouze za to, že jsem se několikrát dokázal pousmát, ovšem celý tento film je jedna velká chyba, která se nikdy neměla stát. Když už postavy mají jména dle postav původních a Kevin se s Marvem zná, neni mi jasné odkud, protože nic z toho, co jsem viděl, nenavazovalo na jakýkoliv předchozí film. Postava Kevina trapná, až mi ten fakan lezl zoálně na nervy. Dvojice lupičů sršela trapností ve všech směrech, až už to bylo mluvení, chování a nebo pohyby. Zkrátka jak dva dementi. Happy-end, který byl jasný už od prvních minut filmu a k tomu všemu pointa celého příběhu tak nějak pokulhávala, protože ten smrad nikdy nikde sám nebyl. ()

rsimonyi odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa. Co to bylo? Kevinovo rodiče rozvedení … no fuj a Kevin - kde ho vyhrabali. Blbina, která neměla vzniknout. Myslel jsem, žeby se mohl vrátit třeba starší Kevin (samozřejmě Culkin) a spolu s Alexem z trojky se utkat zase s pravým Marvem a Harrym (Joe Pesci a Daniel Stern). To by zase mohlo sérii vzkřísit, ale tohlo jí stáhlo na dno. Škoda ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Daniel Stern, který ztvárnil postavu Marva v prvních dvou dílech filmové série, byl osloven s nabídkou zopadkovat si svou roli. Stern však odmítl a scénář nazval urážkou. (Vlado666)
  • Když Kevin (Mike Weinberg) uklízí mýdla ve vstupní hale plné vody, jsou ve všech dveřích včetně vchodových vidět zarážky, aby voda neodtekla nebo se nedostala do dalších místností. (max21)

Reklama

Reklama