Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 400 lety skotský vůdce Connor MacLeod zjistil, že patří mezi Nesmrterlné, zvláštní sektu bojovníků obdařených štěstím i prokletím věčného života. Nesmrtelného dokáže zabít zase jen Nesmrtelný - tak, že mu dobře mířenou ranou meče z ušlechtilé oceli oddělí hlavu od těla - a síla poraženého přejde do těla vítěze. Až poslední z Nesmrtelných zasadí svému soupeři smrtící úder, stane se neporazitelným vládcem celého světa. Po staletí proto zuří mezi Nesmrtelnými tajný boj. Po staletí padají hlavy a tříbí se šermířské umění těch, kteří přežili. Po dlouhé cestě stovkách vítězných bitev čeká nyní na McLeoda a jeho bratra Duncana poslední boj... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Vše co film sliboval, splnil. Moc toho, ale celkově bohužel neukázal. Prostě a jednoduše béčková akční bojovka. A tak to taky dopadá. Christopher Lambert prodal své jméno lecjakým filmům, ale tomuhle. Příběh stál za nic. Hodně mi připomíná Mortal Combat. To tehdy byl, ale hit. Tento film zanechá v očích diváka jen slzy nad promrhanými penězmi, které se daly investovat rozhodně lépe. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tentokrát už pochovávanie hlavného hrdinu nakonci, troška kratší sex s iným dievčaťom, mečovanie s iným nepriateľom, rovnaká hudba nakonci nuda okolo toho všetkého, nuž pozerateľné to ako tak bolo, ale nadšený rozhodne nie som, lebo to bolo dosť zlé. Pozeranie som si musel predeliť, lebo som pri tom večer zaspával. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Väčšinu času som chcel napísať, že tento film je lepšie céčko, ako bola trojka béčko. Pretože s tým scenárom, čo mala trojka, sa dalo pracovať, keby nebol režisér kripel, zatiaľčo pri tomto video pokračovaní, nikto nejakú úroveň čakať ani nemohol. A videl som veľa horších céčiek (po aké písmeno to vlastne rozlišujeme?). Vyslovene iritujúce boli len kostýmové scény, obzvlášť Lambert extrémne na facku (jeho humorná kreácia à la starecká demencia verzus Paulov smrteľne vážny manekýn). A potom prišiel záver. Podobnú aplikáciu na menenie ksichtov mám v mobile. Ja neviem, vlastne asi rovnako zlý film, ako predchádzajúci diel, každý vo svojich kategóriách. Pár tých línií malo nápad. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když vezmete sérii její nejsilnější stránku, je celkem jasné, že celou sérii pošlete do kopru. A tak série "Highlander" přišla o Christophera Lamberta, který byl tou poslední ozdobou. Ale on už tenhle film opravdu nestojí za nic a je to jen hloupá ukázka toho, jak se celkem zajímavý nápad rozplyne v blábolech. ()

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Ze čtvrtého dílu Highlandera je mi silně nevolno!!!! Tahle nesmyslná a nelogická slátanina, svým obsahem velmi připomíná druhý díl. Ale jelikož se zde všichni vykašlali a popřeli to, co bylo předtím, tak je to ještě o něco příšernější, což je co říc! Vůbec nechápu proč do toho Lambert šel, pač z tohoto nemohla koukat ani vidina výdělku. Vše zde působí neuvěřitelně lacině a nepřesvědčivě až hrůza, ať už se jedná o “herecké“ výkony, dialogy či exteriéry. Vážně nekoukatelné a doslova to pohřbívá, již tak rozporuplnou sérii… ()

Galerie (40)

Zajímavosti (25)

  • Příběh filmu se odehrává po událostech ve snímku Highlander 2 - Síla kouzla (1991). (tyzmrde)
  • V čase 1:09:02, kdy Duncan MacLeod (Adrian Paul) bodne Kate (Lisa Barbuscia) do srdce, můžeme zahlédnout hadičku, kterou se přivádí umělá krev. (HellFire)
  • Bruce Payne dostal počas natáčania filmu bronchitídu, čo mu znemožnilo natáčanie. Podarilo sa mu však presvedčiť producentov, aby prerušili natáčanie do doby, kým nebude natoľko fit, aby sa mohol postaviť pred kamery. Natáčanie filmu tak bolo prerušené na 3 mesiace. (beso74)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama