foto

Lisa Barbuscia

  • nar. 18.6.1971 (48 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Rabbit Fever
2003 Na plný plyn
2001 Deník Bridget Jonesové
2000 Highlander: Zúčtování
1998 Málem hrdinové
1995 Ďáblovo pokušení

TV seriály

2010 Mimo podezření: Rudá Dahlia (TV seriál)
2003 Banzai (TV seriál)
Keen Eddie (TV seriál)
1988 Červený trpaslík (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1993 Shooting Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace