Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 400 lety skotský vůdce Connor MacLeod zjistil, že patří mezi Nesmrterlné, zvláštní sektu bojovníků obdařených štěstím i prokletím věčného života. Nesmrtelného dokáže zabít zase jen Nesmrtelný - tak, že mu dobře mířenou ranou meče z ušlechtilé oceli oddělí hlavu od těla - a síla poraženého přejde do těla vítěze. Až poslední z Nesmrtelných zasadí svému soupeři smrtící úder, stane se neporazitelným vládcem celého světa. Po staletí proto zuří mezi Nesmrtelnými tajný boj. Po staletí padají hlavy a tříbí se šermířské umění těch, kteří přežili. Po dlouhé cestě stovkách vítězných bitev čeká nyní na McLeoda a jeho bratra Duncana poslední boj... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

K4my odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu špatná režije, špatné efekty, špatně zpracované prostředí, špatně zrealizované souboje, špatná implementace do děje odehrávající se v již zmíněném špatně zrealizovaném prostředí..... V tomto filmu bylo vše špatně...... a to měl Highlander od počátku celkem nabitý potenciál, teď má potenciál tak akorát zbytý (nebo že by zbitý), v tomto případě je to jedno :-D ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Väčšinu času som chcel napísať, že tento film je lepšie céčko, ako bola trojka béčko. Pretože s tým scenárom, čo mala trojka, sa dalo pracovať, keby nebol režisér kripel, zatiaľčo pri tomto video pokračovaní, nikto nejakú úroveň čakať ani nemohol. A videl som veľa horších céčiek (po aké písmeno to vlastne rozlišujeme?). Vyslovene iritujúce boli len kostýmové scény, obzvlášť Lambert extrémne na facku (jeho humorná kreácia à la starecká demencia verzus Paulov smrteľne vážny manekýn). A potom prišiel záver. Podobnú aplikáciu na menenie ksichtov mám v mobile. Ja neviem, vlastne asi rovnako zlý film, ako predchádzajúci diel, každý vo svojich kategóriách. Pár tých línií malo nápad. ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele

Horalův příběh mám rád, je to můj šálek kávy, ale čeho je moc, toho je příliš... Smíchat Filmového Connora se seriálovým Duncanem mohlo možná vypadat jako dobrý nápad, ale výsledek je doslova strašný!! Mizerně napsané, mizerně natočené i mizerně zahrané. První film byl výborný a seriál byl taky fajn, ale tohle je hrozné... ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už je výsměch, parodie, totálně nekompetentní sračka. Trojkou měla tahle série skončit, ale tak už je tomu holt vždycky když se z něčeho stane značka a dají se z toho ještě vydojit nějaký chechtáky. s Wynorskim nebo nějakým jiným vtipným režisérem to mohla bejt aspoň braková sranda. Takhle je to jenom sranec.0% ()

mrclTV odpad!

všechny recenze uživatele

Prvých 15 minút to vyzerá ako relatívne normálny Highlander (čiže len tak-tak priemerný film)... jo, ale čo prišlo potom? :D To musíte vidieť, to sa nedá zreprodukovať. Niečo na úrovni niekde medzi Hostelom a The Room Tommyho Wiseaua, ale tu je viac mníchov s brokovnicami. Jasný odpad, ale tento film je svojim spôsobom zábavne zlý, nie je to najčiernejšie filmové zlo. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (25)

  • V scéne na cintoríne, kde sa stretol Duncan (Adrian Paul) s Connorom (Christopher Lambert), sa pôvodne tí dvaja rozprávali po francúzsky. Neskôr, počas post produkcie, sa zmenil jazyk rozhovoru na škótsku gaelčinu. (beso74)
  • Trailer k filmu sa stal neslávne známym kvôli veľkému množstvu scén, ktoré sa do filmu nedostali. A tak divák môže vidieť Duncana a Connora prechádzajúceho časovým portálom či magické schopnosti hlavného záporáka, Jacoba Kella, jedine v tomto traileri. Neskôr sa objavilo tvrdenie, že niektoré zábery boli natočené kvôli tomu, aby sa film zdal atraktívnejším. (beso74)
  • Tento film mal byť pôvodne premostením medzi filmom Highlander (1986) a televíznym seriálom Highlander: The Raven (1998). Tieto plány vážne narušilo zastavenie natáčania tohto seriálu, navyše producenti museli riešiť problémy s obsadením, čo natáčanie značne oneskorilo. Štúdio Dimension Films nakoniec tento nápad úplne zavrhlo. (beso74)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama