Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Connor McLeod se po smrti svého učitele Ramireze vydává do Japonska, aby se zde naučil umění kouzelníků od dalšího nesmrtelného, čaroděje Nakana. Ten je ve své jeskyni přepaden dávným nepřítelem Kanem, kterému se sice podaří Nakana zabít, ale zůstane uvězněný v jeskyni. Nyní, o několik set let později, je při vykopávkách Nakanova jeskyně odkryta. Connor vytuší, že Kane je zpět. Blíží se chvíle rozhodujícího střetnutí... (Intersonic)

(více)

Recenze (102)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle opravdu nemá čím oslovit. Je to jen opakování některých scén z prvního film u s tím, že je zde pak příběh, který se je snaží dát dohromady trochu jinak. Flashbacky jsou příšerné, efekty taky, herecky je to standard, ale ani mě nijak moc nevytrhla jinak celkem hezká erotická scéna. Záporák fajn, ale tady prostě není nic, proč by se pokračování dalo opravdu opodstatnit. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

To, že pokračovní Highlandera se nedrží moc pravidel, na to už jsem si zvykl. Když si toto člověk odmyslí, tak je třetí poměrně slušným béčkem. H3 hlásí návrat ke kořenům, aspoň trochu, což je jedině dobře! Souboje už zde konečně vypadali trochu jako souboje a né soutěž kdo máchne mečem pomaleji. Christopher Lambert se po futuristickém paskvilu, vrátil charakterově k prvnímu ztvárnění Connora MacLeoda, což kvituji s povděkem. Efekty vypadaly taktéž lépe. Bohužel film kazí spoustu nepovedených příběhových odboček, které si scénáristi mohli odpustit... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ignorace katastrofální dvojky a návrat ke kořenům včetně dějové linky se jeví jako rozumný krok, ale nečekejte žádný Miracle. Krátkozraký Lambert nezáživně putuje v čase i prostoru, zoufale mu při tom schází Královna, jednou na jeho katanu nalehne badatelka Unger a všudypřítomné modré blesky doprovodí zoufalé trikové nápady (what the fuck scéna s utíkající dolní polovinou těla Kanea připomněla holografické problémy Rimmera v epizodě Queeg). Apropo, Van Peeblesův kondomy žvýkající sorcerer docela slaboučký. Clancy „Kurgan“ Brown by ho shodil ze střechy továrny na značky jen dloubnutím ukazováčku.. ()

Dino07 

všechny recenze uživatele

Bez výčitek svědomí můžu prohlásit, že tahle nepříliš povedená trojka (55%), je lepší, než méně povedená dvojka (40%). Tady jsem mohl alespoň vidět pár efektů, které mě i za laciný peníz nadchnou a baví. Ve dvojce se jich pár taky vyskytlo, ale beztak to bylo slabší i příběhem, který mě moc neoslovil a zdál se mi příliš překombinovaný. Příběh ve trojce je celkem nápaditý, avšak někde logicky pokulhával. Proto lepší 2*. ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Dialógy sú na jednotku (čiže jednu hviezdičku). Už som takmer zabudol, ako slabo niektoré filmy vyzerajú. Dej som videl asi už v ďalších x filmoch predtým, jednoducho silne originálne Béčko. Predvídateľná vec, kde už na začiatku každej scény viete ako skončí. Záleží už len na tom, či tam bude aj nejaká rádoby vtipná vsuvka. Záporná postava A ide so svojimi kumpánmi B na výpravu proti H(ighlanderovi) a jeho učiteľovi J(aponcovi). Samozrejme nesmie chýbať žena, ktorá vstúpi do deja (čo by to bolo predsa za Béčko bez jednej, či dvoch posteľných scén a vyhrozovanie sa záporáka ženštine?) a navyše je dej celkovo dosť nekvalitne pozlátaný dokopy.... V akom poradí sa budú krátiť hlavy, je snáď jasné. Jedno plus som v tomto filme našiel, je tu veľa "trénovacích scén" a lá Rocky, ktoré sa dajú preskočiť, čiže film rýchlo zbehne. PS: Zaporák ma fakt nudil, ešte viac ako zvyšné časti filmu. Od celkom sľubnej jednotky je to rýchly pád nadol.... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Většina záporných hrdinů, se kterými Connor MacLeod (Christopher Lambert) bojoval v tomto i dalších dílech série, má jméno začínající písmenem K. V prvním filmu to byl Kurgan (Clancy Brown), v pokračování Katana (Michael Ironside), ve třetím díle Kane (Mario Van Peebles) a ve čtvrtém Kell (Bruce Payne). (tyzmrde)
  • Natáčení probíhalo ve Skotsku, Maroku, Quebecu a nedaleko Montrealu. (Terva)
  • Christopher Lambert považuje za skutečné pokračování původního příběhu právě tento snímek. První pokračování bylo podle jeho slov od základní dějové linie příliš odkloněné. (Terva)

Reklama

Reklama