Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Foreman je už dvacet let marketingovým ředitelem časopisu Sports America a má hlavu plnou starostí. V kuchyni našel krabičku od těhotenského testu, dlouholetý klient Eugen Kalb mu oznámil, že už nebude v časopise inzerovat, a vydavatelství, pro které pracuje, koupil nový majitel. Strach, že je jeho dcera Alex těhotná, se sice nepotvrdí, ale šok ho přece jen nemine. Nejprve mu manželka oznámí, že čeká dítě, a pak mu šéf řekne, že nové vedení na jeho místo dosadilo někoho jiného. Šokovaný Dan zjistí, že jeho novým nadřízeným je teprve šestadvacetiletý Carter Duryea, který nemá s reklamou žádné zkušenosti. A to ještě netuší, že se mladík, kterého právě opustila manželka, ve výtahu seznámil s Alex. Zmatený Carter není schopen předložit oddělení obchodní strategii, a tak jen uhýbá pomocí naučených frází. Jediné, na co se zmůže, jsou výpovědi. Navíc se vnutí k Danovi na nedělní oběd, kde se opět setká s Alex... (TV Nova)

(více)

Diskuze

iwik

iwik (hodnocení, recenze)

Standey: Ptám se stejně..hůř česky nadabovaný film jsem už dlouho neviděla. Scarlett se nedala poslouchat, možná i kvůli tomu má ode mě film  1* a ani nemám chuť se na na něj dívat v originále.

Standey

Standey (hodnocení, recenze)

Právě jsem to dokoukal na Prima Family a neveřím vlastním uším. Režisér dabingu musel být na hadry... Kdo to proboha nadaboval Scarlett Johansson???

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Moc pěkný film a hudba tomu hodně pomáhá. Ale i tak dám "pouze" 3 ***. A proč? Protože jsem u některých pasáží zjistil, že jsem to už kdysi viděl, aniž bych si to přesně pamatoval. A to znamená, že za nějaký čas už si to zas nebudu pamatovat. A to u mě znamená 3 ***.

DoG(R)

DoG(R) (hodnocení, recenze)

...na americke pomery neobvykla...?? tak sablonovitu "komediu" som dlho nevidel. nuda, ziadna spetka inteligencie, herecke vykony ako zo serialu, a ziadna pointa... to je film V dobrej spolocnosti. a ani som si nevsimol nejaku milostnu scenu. nicmene som mal ako vzdy dobry 6.zmysel co to bude zac. pozeral som to, bez predsudkov, len vdaka vysokemu hodnoteniu.

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno