Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmadvacetiletý Gordon, který by rád pracoval v animovaném filmu, odjede z rodného Oregonu do Hollywoodu. Tam ho však zdvořile vyprovodí, takže mladý muž se musí vrátit domů. Gordonova otce (Rip Torn) to jen ujistí v přesvědčení, že jeho syn je k ničemu. Gord se však zakouká do půvabné lékařky Betty z nemocnice, která je momentálně upoutaná na vozík, protože si zlomila nohu. Když pak Gordonova rodina navštíví psychiatra, mladík doktorce zalže, že otec obtěžuje jeho mladšího bratra Fredyho, aniž by se zmínil, že Fredymu je pětadvacet. Tak vypukne boj mezi otcem, který chce, aby si Gord konečně našel práci a začal žít jako ostatní, a synem, který touží naplnit své sny. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

pometlo: Nesouhlasím. Tenhle film je právě o myšlenkách. Přečti si kdyžtak můj koment.

pometlo

pometlo (hodnocení, recenze)

Chvílemi dosti nechutný "humor", kterému se sotva zasmějete. Celkově bez hlubší myšlenky - prostě "sleduj a nevnímej". Bohužel chvíle, kdy se člověk zasměje se hledají zatraceně těžko...

daEmoNickY

daEmoNickY (hodnocení, recenze)

Na zacatku se to ale tahlo, takze jsem mel chut se na to vybodnout, ale od toho prevleku (chvile kdy ho trklo "jak na to") to byl jeden val za druhym.

imeroner

imeroner (hodnocení, recenze)

Upřímně řečeno je to totální kravina a Freddy je absolutní debil,ale opravdu sem se bavil a zasmál.Takový blbosti si občas rád pustim,člověk se vypne :)

Ivory-

Ivory- (hodnocení, recenze)

Jedna hvězda za Marisu Coughlan, víc si to nezaslouží. Je dobře, že se Tom Green jako režisér neuchytil.

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

ked to niekto prirovna k takim filmom jak je forrest gump tak vlastne je to odpad.. ale obcas treba sa aj pobavit. a tento film je akurat na zabitie casu .

skocan

skocan (hodnocení, recenze)

tak tohle se fakt tezko hodnoti,protoze je to vazne totalni ulet! kazdopadne obcas sem se fakt smal,treba jak vytiral mobem ty stoly i ze slankama to bylo dokonaly.

obik

obik (hodnocení, recenze)

genialni pocin! celou dobu jsem se kralovsky bavil, nekolik scen (green lize otevrenou zlomeninu, green unika ochrance, green a pupecni snura na nem izolepou prilepena, greenuv otec dava na ex lahev whisky, podporovan pritom tlupou pakistancu) ve mne vyvolaly salvy smichu....doporucuji! ale pokud partner/ka neni vozickar masochista, nepoustejte mu to. JAPONSKO 4!!!

Reklama

Reklama