Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmadvacetiletý Gordon, který by rád pracoval v animovaném filmu, odjede z rodného Oregonu do Hollywoodu. Tam ho však zdvořile vyprovodí, takže mladý muž se musí vrátit domů. Gordonova otce (Rip Torn) to jen ujistí v přesvědčení, že jeho syn je k ničemu. Gord se však zakouká do půvabné lékařky Betty z nemocnice, která je momentálně upoutaná na vozík, protože si zlomila nohu. Když pak Gordonova rodina navštíví psychiatra, mladík doktorce zalže, že otec obtěžuje jeho mladšího bratra Fredyho, aniž by se zmínil, že Fredymu je pětadvacet. Tak vypukne boj mezi otcem, který chce, aby si Gord konečně našel práci a začal žít jako ostatní, a synem, který touží naplnit své sny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

marshall 

všechny recenze uživatele

Komedie rozhodně ne pro slabé nátury, takže scéna, kdy hlavní hrdina točí čerstvě porozeným dítětem na pupeční šňůře, kterou vzápětí překousne, až krev stříká všude okolo, je fakt síla i na protřelé mazáky. Scény s koňmi a slony radši vynechám, s otevřenou zlomeninou holeně přeskočím a nekteré obskurní sekvence, kde se stravuje způsobem, všechno poživatelné do pusy, nezájem, jestli je tam ještě místo nebo ne, nebudu detailneji popisovat. Vtipné pasáže ovšem nechyběly, a tak vzešel film bláznivý, kde herecký výkon Toma Greena je určitě na úrovni. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

JUHŮHŮHGHA.Fakt pořádná čistka jater. Dostat tak megáč v doláčech, taky bych si pronajal vrtulník a fotra odlifroval někam mezi dromedárdí varlata. Za hranicí apsurdní komedie s vulgární makeupem, ale Green to tu fakt všechno totálně pochčije, olíže a znovu pochčije. Doporučuji všem maxiznuděncům, kteří neví co si pustit, tak aby po všech pilách,prcičkách a .íčovinách se Sandlerem, měli pocit, že viděli něco co fakt vidět nechtěli ()

Reklama

divak84 

všechny recenze uživatele

prostě typický tom green. tenhle film je samozřejmě hloupý a nic na něm není obohacujícího, ale to je prostě tom green. nemužete jej brát vážně.. stejně jako mr.beana... ten film má svůj žánr. kdyby se tvářil vážně a jako "pouhá" regulerní komedie, byl by to odpad. ale tohle je tom green show ve filmové verzi... proto 5* ()

Rimsy odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak na tohle může být tolik pozitivních komentářů... Půlka vtipů je naprosto trapných (či, co hůř, trapně okopírovaných, což už chce fakt kumšt) a půlka jsou naprosté odpornosti, u kterých nechápu, jak se někdo může smát. Pythoni, South Park a další ukázali, že z životních tragédií a vulgarity jde místy udělat perfektní sranda, ale tohle je prostě laciná SRAČKA. Ubohé, přízemní, bez dobrého nápadu. Nelogičnost chování jednotlivých postav v určitých situacích je do očí bijící, ale ne, větší kravinu to z tohohle opravdu udělat nemůže, stejně jako trapná snaha o rádoby vážnost v klasických hollywoodských citových scénách. Shrnuto a znechuceně roztrženo, žhavý kandidát na jeden z nejotřesnějších filmů, na který jsem se kdy měl tu smůlu podívat. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Greena nemusím, ať se radši krom tohoto počinu do herectví nehrne dál maluje bo to je to nejlepší, co ve skutečnosti umí. Tím však nechci hanit tuto roztodivnou, uchylnou podívanou, která se jen tak nevidí... První rande s holkou na vozíčku nemělo chybu("Mlať mě tyčí do holeně..." "Jé, to šimrá...") a takové lízání otevřené zlomeniny, vyvrhování losa nebo masturbace slona, uznejte sami, kde tohle uvidíte?? :-)) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • DVD umožňuje prehrať film aj so zvukovou stopou, ktorá zachytáva reakcie publika v kine počas premiéry. Najväčší odpor dávajú diváci najavo počas scény, v ktorej Gord (Tom Green) drží v ruke stoporený konský penis a máva ním. (tomashrabek)

Reklama

Reklama