Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se da rozdelit po pulhodinach. Prvni pulhodinka je naprostej totalni masakr a je to zaroven vrchol filmu, to byla tak nehorazne husta akce, drsna hudba, skvely napady a obcas vychcavky jak v baraku v Sam doma, s tim, ze tady meli pro nachytany krapet horsi dopad. Druha pulhodinka je kecaci, kde se Jackie vzpamatovava a zacina znovu vysetrovat. Treti pulhodinka uz je samotne vysetrovani, kde je hodne mluveni, ale obcas nejaka slusna akce. A pak tu je zaverecna pulhodinova akcni sekvence, ktera sice tu uvodni nepredci, ale opet tu je spousta dobrejch napadu a skvelejch kaskaderskejch kousku. K tomu si prictete skvelou kameru a nejdrsnejsiho Jackieho Chana za poslednich par let, kterej neudela ani jeden vtipek a kterej dostal paradniho partaka v podani Nicholase Tse, kterej to umi taky slusne rozjet, ale zaroven funguje i jako takovej odlehcujici prvek. A i kdyz pribeh o policistovi, vracejiciho se do akce, po tom, co dostal na prdel, neni nic originalniho, vyrovnaj to skvely zaporaci, ktery maj fakt skvelou zabavu a styl. Hodne slusnej akcni thriller a po hodne dlouhy dobe bezchybnej Jackie Chan. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Nemám naprosto co dodat, Jackie Chan na svých padesát let předvádí naprosto neuvěřitelný výkon. Film, kterému nic nechybí, akce, pořádné bitky, napínavé scény ani zběsilé automobilové honičky či občasný humor, prostě vše co ke správnému filmu Jackie Chana patří. Jeden z nejlepších dílů série Police Story........ ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Pro Asii typicky trapná smršť přehnaných emocí v nesmírně efektním audiovizuálu, který svojí dravostí a celkovým provedením v mnoha momentech přišpendlí do sedačky. Jackie Chan dramatické role neumí, avšak snaha se mu upřít nedá. Ve většině případů je sice nevěrohodný, přesto mu však člověk musí chvílemi i fandit. Zápletka je standartně přitažená za vlasy a tak se zapamatovánihodnou stává nakonec pouze ta akce. Mistrovsky natočené choreografie soubojů - Chan se umí ohánět způsobem nevídaným a jako třešnička a dortu geniální scéna na policejní stanici. Film je někdy až příliš sentimentální a plný klišé, nicméně dá se to ustát. Nečekal jsem takhle kvalitní a moderně pojatý akční snímek. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 5/10/// +mladí pohlední herci (až na džekýho), rozhodně scéna na policejní stanici, hudební doprovod (menu dvd jsem si pustil snad 20x), široký záběr filmu (i díky dlouhé stopáži), strašně jsem se smál -ale to bych vlastně ani neměl, bohužel smutné scény na mě nepůsobili tak jak by měli (i přesto že mě dost zasáhli), scéna s autobusem je jaxi mimo, film není moc akční/// Snad po roce první film, který jsem si půjčil na dvd (ostatní hodnocené dvd jsou ve zbírce), zaujal mě hlavně přebal dvd. Původní filmy jsem zatím neviděl, ale narovinu se přiznám, že od tohoto kousku jsem čekal trošku více. Vtipné scény střídají ty velmi dojemné a ve výsledku je to takový rozporuplný dojem. Apoň že je z filmu cítit azijský rukopis, je to přecejen úplně jiná podívaná než ta americká kinematografie a pomalu ale jistě začínam oběvovat i tento kout filmového průmyslu. Co říci ještě k filmu: snad jen, že se na to pěkně díva (herci), dobře se to poslouchá (hudba) a dostane se vám několik silných scén, ale tak nějak čekal jsem víc./// Celkem 68%/// ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivé pokračování, od filmu s Chanem z roku 2004 o kterým jsem nic moc nevěděl jsem byl mile překvapen. Je takové krásné jak je Chan ze začátku bezmocnej a postupem času dostanou enemáči na prdel. Navíc mi tu Chan ukázal že je to opravdu herec a nejen člověk co rozdává pěstí. A ostatní herci byly též výborní. Jediné co mi vadilo byla délka, ne nenudil jsem se, ale prostě mi nesedla. Ale zato mi sedla hudba která ve filmu vyzněla geniálně. Jackie myslel jsem že to nezvládneš ale jsi génius. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Kredit choreograf kaskadérů sdílí Nicky Li (uvedený jako Lee Chung Chi) a Jackie Chan Stunt Team. (Rominator)
  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)
  • Píseň "September Strom", která ve filmu zazní, nazpíval Jackie Chan. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama