Reklama

Reklama

Svatba mého nejlepšího přítele

  • USA My Best Friend's Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole  dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde opravdu o všechno! (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Juliina nesympatická "kámoška", přeslazená snoubenka hraná nesympatickou Cameron (i když v případě Diaz je slovo hrát přeci jen poněkud přehnané) a nemastný -neslaný ženich.... Takže kdo nám zbývá? Ano, klasika každé romantické komedie ... kámoš Rupert (ovšem jde o jedinou postavu, která není na facku). Co se označeného žánru týče...nezasmála jsem se ani jednou, romantiku jsem nepostřehla. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Na tuhle romantickou komedii se v televizi vždy ráda podívám. Nevím proč, ale něčím si mě tento snímek podmanil; působí tak nějak reálně, tedy když opomenu takové ty klasické americké přeháňky. Je trošku nutno poznamenat, že tak to holt dopadá, když nejste schopni říkat pravdu... a někdy ani sami sobě. Ale v tomto případě, je to spíše úsměvné. Julia Roberts je dobrá herečka a v těchto filmech jí to sluší. Dále je tu sympaťák Dermot Mulroney, který spolu s Julii tvoří sympatickou dvojici nejlepších kamarádů, kteří by tak moc chtěli si k sobě cestu najít, až se to nakonec nepovede. - ♪With each word your tenderness grows, tearing my fear apart and that laugh, that wrinkles your nose touches my foolish heart♪ ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Co tak asi k tomu říci, že ano - takovýchto komedií již bylo vytvořeno na statisíce, tahle má možná tu lehčí výhodu v kvalitnějším hereckém obsazení. Pokud chce člověk sledovat film a využít u toho asi 2,5 % mozkové kapacity, pak je tento film superideálním rozhodnutím............... moje hodnocení = 6 z 10. ()

waits 

všechny recenze uživatele

To byla ale protivná komedie! Do nějeké cca 80.minuty, kda se Julianne přestane chovat jako s prominutím kráva jsou dokonce téměř všechny postavy nesympatické až běda. V romantické komedii! A ta zápletka v trvání na špatně placené práci, kterou ovšem hrdina miluje a dává to najevo ve všech těch ukrutně drahých restauracích! Ten nedostatek charismatu ženicha a ty ubíjejíci dialogy! Ale na úplný odpis to není, závěr lecos zachrání a Julii to v kritické chvíli v den svatby pekelně sluší.. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Výjimečně jedna z "amerických romantických komedií", ke které mám silný vztah. Tenhle film mi přijde tak nějak pravdivý a ne tolik přitažený za vlasy. A do toho Julia Roberts, která se zde snaží zničit něco tak úžasného v podání dvojice Mulroney x Diaz, která svou blonďatou hlavou a modrýma očima dokáže oblbnout téměř každého. Skvělá hudba, charismatický Rupert Everett, který by pro mě mohl hrát v každém filmu a nikdy by se mi neokoukal a výborná závěrečná scéna :) ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo v americkém Chicagu. (Terva)
  • Postava Gerge Downese (Rupert Everett) se ve scénáři původně jmenovala Digger Downes. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno