Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Je neuveriteľné, ako sa niektoré ženy dokážu ponížiť. A ešte si o sebe myslia, že sú slávne herečky vďaka týmto rolám, kde sa zostudia na večné veky. U takej Cameron sa to dá ešte chápať - zhltla tretinu rozpočtu a 17 melka pristálo na účte. Ale ten zvyšok, to nemá ani trocha sebaúcty? Pritom scenáristická handra Nancy M. Pimental povedala, že to je film zo života, že ona také s kamoškou bežne zažívala, preto si tu priam životopisne strihla rolu hnusne blivajúcej retardky, proste CV s ktorým sa chceš pochváliť. Kristína z jablkovej brány si tu tiež dala zopár nesmrteľných fórov, ako nechávam sa v aute kamoškou vylízať, no a orálny zásek Selmy Blair s vajcami v ústach sa určite raz ocitne na zozname najpamätnejších kinematografických scén za 150 rokov. Výhodou filmu je len fakt, že nie je dlhý a keď vynecháte trápne niekoľko minút trvajúce potitulkové scény a keď čírou náhodou zavadíte o gombík a rýchlosť prehrávania zvýšite na 1,25, ono sa to dá za hodinu zvládnuť. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tohle byla vlastně příležitost pro to, aby si herci vyzkoušeli nějaké kostýmy a trošku si potančili. Taky jsem se jednou dvakrát třikrát rozesmál, ale spíš nad tuhostí srandy (myslím, že slovo trapný tady bylo skloňováno mnohokrát.) Nemám rozhodně nic proti sexy komediím, ale většina z nich se pořád stále dokola opakuje a nepřináší nic, co bychom už neviděli jinde. Klasicky nejvtipnější momenty byly ty, jenž nepojednávaly o sweetest thing. Jako vždycky. Zatímco jednu hvězdičku dávám za za scénu "rozzlobené lesby s baseballkama", nad písní z kavárny jsem zůstal v úžasu. Songů s takovýmto tématem je málo, ale že by se opravdu musely skládat... ()

Reklama

Hopper odpad!

všechny recenze uživatele

Dielko, ktoré je utrpením vôbec dopozerať a to aj napriek tomu, že som vydržal sedieť pri TV len v nemom úžase a z perverznej zvedavosti čo všetko ešte tvorcovia vymyslia a čím sa budú snažiť byť vtipný. Neviem, ktorá z týchto troch šušiek je otravnejšia ale určite bude mať pred zvyšnými dvoma náskok len o prsia Rogera Kumblea. Výsledok je nuda, nevtipnosť a neuveriteľný "opruz". ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Na tohle existuje jen jedno slovo - HROZNÉ! Kdyby to aspoň byla třeba i násilně vyvolávaná sranda - ale není.... Spíše je celý tento paskvil k pláči. Bohužel se nedá ani říci, že by jindy sexy Cameron Diaz a Christina Applegate vypadaly v tomhle snímku nějak výrazně sexuálně přitažlivě. Nepomůže jim k tomu ani promenáda v kalhotkách a podprsenkách - tento film je prostě špatný od začátku až do konce. ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou dva sourozenci - nagelovaný 17-ti letý kluk, sportovec patřící mezi nejoblíbenějších kluky na škole, a 16-ti letá holka, oblékající se jako štětka a obrážející každý pátek a sobotu vesnický diskotéky, kteří spolu natočí film. Ti sourozenci se shodou okolností jmenují Roger a Kumble a výsledek jejich práce je prostě sexy. Ten film pojmenují The Sweetest Thing, protože její oblíbená herečka Cameron Diaz - idol všech náctiletých diskotékových děvčat, sní o klukovi, který jí umí fakt dobře vylízat kundu a je to jeho jediný potěšení, který nechce jakkoli opětovat. On si potom přimyslí kámošku Christinu Applegate, která je nemravná štětka s umělýma kozama, který jí ochmatávaj cizí lidi na záchodech a jí se to líbí. A společně pak přimyslí ještě Selmu Blair, protože zrovna byla v tý době v Pravý Blondýnce a není tak komerční jako Vintršpuntová. S hlavními hrdinkami v kapse nyní můžou Roger s Kumblou realizovat svoje nevybouřený sny - vysněný mejdany s královnama diskoték, písničky o jeho velkým penisu a spousta dalších nevyzrálých obscénních humorů (Selma má na šátku uschlou mrdku a v čistírně to zkoumaj před malýma dětma, Applegate chčije do pisoáru zatímco Diazová strká držku před gloryhole nebo třeba Blair se zaklíní mandlema o piercing v penisu atd..). Cameron Diaz patří právem na all-time seznam největších hereckých kokotů, ale je mi líto, že se toho účastní i Applegate s Blair... Jediná skutečná sranda je to, že ty dvě krávy jedou na svatbu Saabem. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film je převážně založen na vztahu spisovatelky Nancy Primental a její kamarádky Kate Walsh. (HappySmile)
  • Kostým fialového slona bol v skutočnosti Eleroo z animovaného televízneho seriálu The Wuzzles (od r 1985). (Arsenal83)

Reklama

Reklama