Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Lidi, vy berete ty filmy tak vážně, není to sice film světa, ale mě se prostě neuvěřitelně líbil, u těchto filmů nesmíte mít stejný metr jako máte u drama filmů a u těch vážných filmů, ten film je prostě jenom k zasmání po dlouhém dni práce. Pro mě určitě tři hvězdy.

bigwendy

bigwendy (hodnocení, recenze)

Je to neskutečná ptákovina. Že do toho šla Christina Applegate a Selma Blair mě nepřekvapilo, ty už jsem v podobných trapárnách viděla, ale že se k tomu propůjčila i Cameron Diaz, to mě trochu překvapilo, ale každá herečka i herec asi musí nějak začít:-)

ZdenoLo

ZdenoLo (hodnocení, recenze)

mne sa to ľúbilo Cameron Diaz a Christina Applegate pokope a veľa vtipných scénok dodalo tu pravú komediálnu atmosféru

Firko

Firko (hodnocení, recenze)

POdla mna to bola super komedia. Velmi som sa bavil a ani na minutku som sa nenudil. Nechapem vase postoje k tomuto filmu...mozno troska tie zenske, ked ich citam, citit z ich prispevkov zavist. Pre mna super film, na ktory som dlho spominal. V dobrom.

kiwing

kiwing (hodnocení, recenze)

Říkal jsem si, že film s Cameron Diaz nemůže být strašný..už kvůli ni ne. Ale jak to tak bývá, člověk je bohužel omylný tvor. Třešničkou na dortu tohoto snímku bych označil chorálový zpěv písníčky z armagedonu, když se pohlavní orgán "zadrhne" v ústech Selmy Blair...kde na to ti lidi chodí?!

Bbbulanek

Bbbulanek (hodnocení, recenze)

Některé scény jsem opravdu nepobírala. Kromě scény v autě a v čistírně naprosto trapná, dá se tomu vůbec říct komedie? Možná by se člověk smál, kdyby byl na extázi. Christinu Applegate jsem vždycky nesnášela, ale myslela jsem si, že Cameron nikdy nehraje v podprůměrných filmech. Teď jsem se přesvědčila o opaku. Naprostá ztráta času. Nezachránilo to ani předvádění se hereček ve spodním prádle. Naprosto to nemělo žádnou pointu. Čas prostě běžel a pořád nic. Nemluvě tedy o tý písničce v kavárně, to jsem si fakt řikala, že se musel Roger Kumble zbláznit.

ing.man

ing.man (hodnocení, recenze)

Já jsem se skvěle bavil u scény-v autě něco spadlo, nemůžu to najít a ten motorkář ktomu. Kristýnka Jablíčkovratová prokázala svoje kvality pro filmy, kde bych ji rád viděl....

mr.twister

mr.twister (hodnocení, recenze)

Ja nevim, me to zas tak hrozny neprislo, mozna proto ze sem to videl pred 3 rokama a mam spatnou pamet, ale byl to takovej oddechovej film rekl bych.

Reklama

Reklama