Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Ajka1 odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože! Panebože!! Panebože!!! Původně byl snímek zřejmě zamýšlený jako tajná americká vladní zbraň určená k vyslýchání teroristů a nějakým nedopatřením se dostala do rukou nenažraného hollywoodského distributora, který touto (s prominutím) sračkou zamořil světová kina a videopůjčovny... hotová pekelná muka, to vám teda povim. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tak a zase jsem to já kdo tady vypadá jako naprostý loser s pěti hvězdičkami.Jsem zkrátka milovník rozporuplných a pro jiné Béčkových filmů. Co bych dodala na svoji obhajobu?Třeba to,že jsem se u tohoto filmu královsky bavila a nepotřebuji k tomu řešit u oddechovek nějáké jméno režiséra či jestli kamera zabrala správné světlo u jakékoliv jiné scény a rozhodně nepovažuji Cameron Diaz nebo Christinu Applegate za krávy.Dle mého kvalitní romantická komedie. ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Na tohle existuje jen jedno slovo - HROZNÉ! Kdyby to aspoň byla třeba i násilně vyvolávaná sranda - ale není.... Spíše je celý tento paskvil k pláči. Bohužel se nedá ani říci, že by jindy sexy Cameron Diaz a Christina Applegate vypadaly v tomhle snímku nějak výrazně sexuálně přitažlivě. Nepomůže jim k tomu ani promenáda v kalhotkách a podprsenkách - tento film je prostě špatný od začátku až do konce. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Scénář k tomuto filmu zřejmě napsal nějakej nadrženej úchylák v období, kdy měl zrovna mozoly na ruce. Musim ovšem uznat, že mě film překvapil spíš pozitivně. Když jsem tady uviděl celkový hodnocení a přečet jsem si pár komentářů, tak jsem čekal opravdu jenom to nejhorší. Ale zase tak hrozný to nebylo. Najdou se tam vtipný scény, najdou se tam nudný scény a najdou se tam i scény, při kterejch jsem opravdu nechápal (viz scéna, kdy celá restaurace začne zpívat písničku o tom, že píchač jedný z hlavních postav má velkýho pinďoura). Pokud bych měl hodnotit z filmu jenom cca úvodních 60 minut (do svatby), tak bych dal klidně 3 hvězdičky. Jenže v závěru, kdy to začalo neodvratně směřovat k romantickýmu happy endu, jsem už akorát odpočítával minuty do konce. Celkově bych to viděl tak na 45% a to množství odpadů mě docela překvapuje. Když už nic jinýho, tak Cameron Diaz, Christina Applegate i Selma Blair jsou opravdu sexy. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt ultra vymastenost, nastesti to bylo vcelku svizny a obcas zabavny. Prvni pulka filmu je docela dost vtipna, jenze bohuzel v ty druhy to zacne bejt krapet moc romanticky. Ale ta prvni polovina mi prisla, jak kdyby to tocily Farrelliovy, takze neni nouze o naky ty vulgarnejsi forky. Jinak co se tyce herecek, Cameron je tady fakt sexy, ale stejne nechapu, proc do toho sla, Applegate ji zdarne sekunduje, Thomas Jane vypada jak trouba s odstatejma usima a Selma Blair ma desne maly kozy. Ale celkove nemuzu rict, ze bych se nebavil a par vtipu bylo slusnejch. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Kostým fialového slona bol v skutočnosti Eleroo z animovaného televízneho seriálu The Wuzzles (od r 1985). (Arsenal83)
  • Tretina z rozpočtu filmu 50 miliónov dolárov išla na plat Cameron Diaz (film ale zarobil iba 68 miliónov dolárov). (Arsenal83)

Reklama

Reklama