Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v Klubu odložených žen! Ve skvělé satiře bitev dvou pohlaví s chytlavými hláškami a geniální komikou tří hereckých hvězd ve špičkové formě. Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton hrají ženy z Manhattanu středního věku, které mají společné víc než jen dlouholeté přátelství. Po letech, kdy vše obětovaly svým manželům, byly vyměněny za mladší a krásnější ženy. Tato trojka je ale společně odhodlána proměnit svou bolest v zisk. Přijdou s důmyslně prohnaným plánem jak zasáhnout své bývalé tam, kde to opravdu bolí – v jejich peněženkách! Pohodlně se usaďte a sledujte, jak to vypadá, když se odložené ženy naštvou, vyrovnají se s realitou a pak získají daleko víc. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Gereth 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát. Sem tam přišla dobrá hláška, občas jsem se pousmával, jak jim to pěkně nandali, ale těchto světlých momentů bylo prostě málo. Povětšinou je to fňukání nad tím, jak jim manželé hrozně ublížili a jak je ten svět hrozný. A to je nuda. Příběhy všech tří dam jsou navíc skoro přes kopírák včetně jejich mužských protějšků. Nicméně pokud se opravdu nudíte, odpoledne se tím zaplácnout dá. ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Mít chlapa, který je podvodník, sobec, pracháč, a který mi utekl za nákou mladší káčou neváhám a cinknu těmto třem dámám. Takhle dát na "prdel" svým manželům to je dost velká ostuda... ale nejkrásnější je poslední scéna, kdy ty tří grácie tančí a zpívají v bílém mundůru... to je prostě nezapomenutelné!!! ()

Reklama

Agatha 

všechny recenze uživatele

Tato komedie měla slušný předpoklad stát se dobrou komedií, herecké obsazení je plné slavných jmen a držitelů Oscara atd. (G. Hawn, D. Keaton, E. Heckart). Ale scénář se nedá nazvat jinak než nudným. Pár vtipných momentů se sice najde, ale těch teda zoufale málo. Herecké výkony tomu úplně odpovídají, s tímto scénářem by zázrak nevykouzlila ani Katharine Hepburn. S takovým hereckým potenciálem to mohlo dopadnout daleko lépe. Přiznám se, že jsem si to pustil jen kvůli oscarové Eileen Heckart, pro kterou byla role matky Diane Keaton její poslední v životě. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, která rozhodně není tak feministická, jak by vzhledem k předloze mohla být. Trio Keatonová-Hawnová-Middlerová je znamenité, na menších rolích se dosytosti vyřádily Maggie Smithová, Sarah Jessica Parkerová a Elizabeth Berkleyová a za zmínku rozhodně stojí i Bronson Pinchot (přítel Middlerové). Ale mohlo to být ještě lepší - manžela Bette Midlerové, kterého zde hraje Dan Hedaya, měl původně hrát Rowan Atkinson. ()

gstudio odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejstupidnějších filmů ve vysokorozpočtovém ranku. Rádoby-feministická agitka zcela postrádá vtip, lehkost a nadhled, a tak více než hodinu a půl sledujeme trojlístek nesympatických ženských vyžírek-přísavek, které "obětovaly nejkrásnější roky" tím, že se nechaly od manželů vydržovat jako luxusní štětky. Netuším, za co se ty tři morální příšery těm svým chlapům vlastně mstí. Vždycky jsem si myslel, že feminismus bojuje za rovnoprávnost, ale tohle jde teda zatraceně jinam. Těm "medúzám" jde jen o pohodlí a o prachy a vlastně ani nepřemýšlí, čím by to měly těm svým "mašinkám na peníze" splatit. Ani chytré, ani vtipné - film je vlastně dočista stejný jako vztah s některou z těch tří ženštin - trapným a nezábavným utrácením rozpočtu za nic. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (22)

  • Oscar, kterého Brenda (Bette Midler) veme do ruky u Elise (Goldie Hawn) v bytě a pronese, že je na něm vyryto "Porazím Meryl...", je skutečný Oscar, kterého Goldie Hawn získala za svoji roli ve filmu Kaktusový květ (1969). (Dixieboy)
  • Režisér Hugh Wilson obsadil svou dceru Cannon do reklamy, kterou točí Morty, když ho přijdou unést. (HappySmile)
  • Doktoři vytvořili pro Goldie Hawn falešnou kolagenovou injekci tak, že jí do rtů píchli neškodný fyziologický roztok. Hawn později poznamenala, že tato zkušenost byla docela bolestivá a odradilo ji to od toho, aby někdy ve skutečnosti zkoušela kolagenové injekce. (HappySmile)

Reklama

Reklama