Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Riddick: Temná hrozba představuje spojovací článek mezi filmy Černočerná Tma a Riddick: Kronika Temna. Po opuštění planety obývané krvelačnými tvory se Riddick, Imam a Jack setkají s vesmírnou lodí, jejíž kapitánka loví ty nejhledanější násilníky a vrahy, které však neodevzdává do rukou spravedlnosti, ale dělá si z nich živé sochy. Riddicka samozřejmě zná a chce z něj mít svojí trofej, jenže předtím se chce trochu pobavit a vidět jeho schopnosti v akci... (cyberhawk)

(více)

Recenze (83)

aidam 

všechny recenze uživatele

Nedávám pět jenom protože to bylo tak hrozně krátké. Díky animaci jsou akční scény mnohem víc šílené (v dobrém slova smyslu) a spousta věcí, které jsou v hraném filmu trapné jsou v animáči spíše cool. Chtěl bych více dílů v tomto stylu. Tuhle 30 min pohádku už jsem viděl 2x během půl roku, super oddech. ()

Reklama

Utnapishtim 

všechny recenze uživatele

Kratičký epizodní snímek, zachycujíc události mezi Černočernou tmou a Kronikou temna. Příběh je sám o sobě prostoduchý a snadno předvídatelný, osobně mi však nejvíce vadila výtvarná stránka. Kubisticky zdeformované pseudo-anime se k Riddickovi vážně moc nehodí. Na zabití půlhodiny ucházející, jinak ale není moc o co stát. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Vcelku vydařený doplněk k Riddickovi. Animovaný není tak svalnatý a charismatický jako skutečný, ale na druhou stranu předvádí mnohem šílenější akční scény. Už prvotní vynucené přistání dává prostor pro v reálu asi nenatočitelnou scénu s Riddickovým útokem pomocí pěnové koule. To je jen začátek a před námi se ukazuje zajímavý svět velké žoldácké lodi, kterou objevujeme stejně rychle jako plány hlavní Riddickovi soupeřky s velkou potřebou trápit /mučit/týrat ty největší z největších zloduchů galaxie. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Volba animace nebyla to pravé ořechové (mě tenhle styl prostě nesedí), nicméně dějově a koncepčně příjemná podívaná zapadající do "Riddickových letopisů". Pro někoho kdo jméno "Riddick" slyší poprvé to rozhodně není dobrý začátek, nicméně pokud už někdo zhltnul Černočernou tmu (na kterou Temná hrozba přímo navazuje) a pochutnal si, je těchto 30minut doslova povinnost. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Snímek získal cenu Golden Reel od redakce Motion Picture Sound v kategorii nejlepší editace zvuku. (Terva)

Reklama

Reklama