Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Riddick: Temná hrozba představuje spojovací článek mezi filmy Černočerná Tma a Riddick: Kronika Temna. Po opuštění planety obývané krvelačnými tvory se Riddick, Imam a Jack setkají s vesmírnou lodí, jejíž kapitánka loví ty nejhledanější násilníky a vrahy, které však neodevzdává do rukou spravedlnosti, ale dělá si z nich živé sochy. Riddicka samozřejmě zná a chce z něj mít svojí trofej, jenže předtím se chce trochu pobavit a vidět jeho schopnosti v akci... (cyberhawk)

(více)

Recenze (83)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla mimořádně kvalitní, animovaná jednohubka mezi Černočernou tmou a Kronikou temna. Riddicka začínám pro sebe objevovat teprve teď a jsem nadšená. Efektní fantazie, doprovázena temnou hudbou. Ta byla ale hodně dobrá! Trochu se mi do toho nechtělo. Připomínalo mi to anime, ale nelituji, naopak. Tu půlhoďku jsem si jednoznačně užila. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tato slušná animovaná jednohubka je určitě zajímavým příspěvkem a „doplňkem“ Riddickova příběhu. Těch třicet minut nám nabídne průměrnou podívanou, avšak s rozhodně nenudícím příběhem. Je jasné, že to bylo stvořeno hlavně pro skalní fandy holohlavého drsňáka. Nicméně snímek má dobrou atmosféru i vizuální podobu, takže určitě stojí za pozornost a navíc netrvá ani moc dlouho. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Tohle měli natočiti místo té srágořiny po Pitch Black. Vždy mě velmi zajímalo přímé pokr. a tady to je. Dosti slušný náser, který má satanžel jen půl hodiny (podobně jako jiná genialitka Hulk vs Wolverine) ale zato hudbu od Junkieho XL (na kterého se v popisku, nějak zapomělo) a geniální skladbu v koncových creditech. Vrátili se všichni přeživší herci/postavy z 1 a přitom nekompromisním nářezu překousnete i ty weird anime xichty. Tak jest. Zab je všechny...Richarde! ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

"Už mi říkali ledasjak, ale umělec ještě ne!" ... krásný spojovací kraťas, který rozhodně zaujme ...nechybí mu nic, co Riddicka dělá Riddickem - hlavně jeho hlášky, kterými odsekává kdykoliv, ať už mu třebas jde o kejhák... je to kliďas... a právě proto se možná ze všeho tak "snadno" dostane... používá čistou hlavu (a tím nikterak nenarážím na jeho nedostatek vlasů)... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Snímek získal cenu Golden Reel od redakce Motion Picture Sound v kategorii nejlepší editace zvuku. (Terva)

Reklama

Reklama