Reklama

Reklama

Obsahy(1)

George Banks tvoří se svou ženou Ninou výjimečně šťastný pár a vášnivě miluje své děti, malého Mattyho a starší Annie. I v ní stále vidí malé děvčátko, takže nemůže věřit svým uším, když se Annie vrátí ze studií v Evropě a oznámí, že by se chtěla vdávat. George vůbec není nadšen vyhlídkou, že čas jeho otcovské péče je u konce. Věnuje budoucímu zeti mimořádnou pozornost a zpočátku se k němu samozřejmě staví naprosto odmítavě. Sabotuje dokonce i svatební přípravy. Nakonec se však přece jen rozhodne nestát dceři v cestě a jako hrdý otec ji přivede k oltáři. Než se tak ovšem stane, je třeba svatbu připravit a to se ukáže být doslova noční můrou. (TV Nova)

(více)

Recenze (157)

Arius 

všechny recenze uživatele

Martin hra v celku vydarenych komediach ale tato mala v sebe malo Martinovho co by ani tak nevadilo no ani vseobecneho vtipu, urcite snazivy projekt ktory toci dolare najma v Amerike, ako prakticky kazda komedia, i ta najbrakovejsia, Otec nevsty je vsak projekt ktory je miestami vtpiny, miestami pasivny a miestami nudny, ako vysite na jednu hviezdu. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem filmu dala 4*, nejspíše z ukvapení, lépe řečeno z nostalgických důvodů. Když jsem film po nějaké době viděla znovu tak jsem si uvědomila, že zas o takovou bombu nejde. Pár scén mohlo být lépe promyšlených a příjemný humor mohl být více spontánní. Jinak nemám žádné výhrady. Stevovi tyto role prostě padnou, bez výjimky. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Humorno romantická sonda do života rozmrzelého tatíka, ktorého idilický rodinný život naruší votrelec v podaní budúceho manžela milujúcej dcérky. Tým sa samozrejme nestáva prvým jediným mužom v jej živote a navyše sa chystá svatba! Úplné peklo. Priemer úplne vystihuje tento snímok. A to po všetkých stránkach. Síce neurazí, ale neobsahuje jediný výraznejší zapamätaniahodný filmový moment. ()

MARLENE.DAFT 

všechny recenze uživatele

Většina hlavních představitelů se pitvoří a nesnesitelně přehrává. Zejména ze Steve Martina mám osypky. Nepřijde mi vůbec vtipný a stejně tak ani jeho šílený přístup ke svatbě dcery. Navíc po tomhle filmu se nedivím, že všichni chtějí žít "americký sen", protože peníze rozhodně nikomu z nich zřejmě nechyběly. Kdyby to tak byla realita.... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Main Title ,2. Annie's Theme ,3. Drive to Brunch ,4. Snooping Around ,5. Pool Cue ,6. Annie Asleep ,7. Basketball Kiss ,8. The Wedding ,9. Snow Scene ,10. Nina at the Stairs ,11. The Big Day ,12. Annie at the Mirror ,13. Pachelbel Canon ,14. The Way You Look Tonight ,15. My Annie's Gone ,16. The Way You Look Tonight (Reprise) ,17. End Credit , ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Mezi svatebními dárky, které Annie obdrží, je i socha Venuše s hodinami v břiše. V původním filmu Nevěstin otec Kay také dostane tento dárek. Obě se na něj dívají pohrdavě. (HappySmile)
  • V 58. minutě vystresovaný George (Steve Martin) nakupuje večeři v obchodě. Z každého balení housek vytahuje čtyři kusy z dvanácti s tím, že potřebuje housky k párkům baleným po osmi. To provede se třemi baleními, dohromady tedy chce 24 housek. Stejný počet by měl i v případě, že by koupil dvě celá balení. (tom.nosek)

Reklama

Reklama