Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sotva se otec George Banks vzpamatuje ze svatby dcery Annie, čeká ho další rána. Annie a její muž Bryan totiž rodině s nadšením oznámí, že čekají dítě. Aby si dokázal, že ještě není tak starý, zajde George do posilovny, nechá si obarvit vlasy a rozhodne se prodat dům, aby se mohl s Ninou přestěhovat na pobřeží a splnit si tak dávný společný sen. Jediný kupec, arabský podnikatel Habib, sice překvapí nabídkou dalších patnácti tisíc dolarů, pokud se vystěhují do deseti dnů, ale George ji přijme, aniž se s Ninou poradí. A to je chyba, protože se vzápětí dozví, že je nejen nastávajícím dědečkem, ale znovu také nastávajícím otcem. Přestože se mu myšlenka na nadcházející rodičovství příliš nezamlouvá, nezbývá než odkoupit dům zpátky a začít se připravovat na blížící se "radostné" události, které přijdou v nejméně vhodnou chvíli, a navíc u obou žen současně. (TV Nova)

(více)

Recenze (99)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Pokračování neztrácí skoro nic z předností, který měl první díl. Vracej se všechny důležitý postavy, včetně Martina Shorta alias dokonale teplýho koordinátora, tentokrát čehokoliv. Jediný, co bych scénáři vytknul, by bylo těhotenství Niny. I když přineslo pár zajímavejch situací, zdálo se mi hodně zbytečný. Navíc bylo na Diane Keaton vidět, že už vážně neni ve věku, kdy by mohla otěhotnět, takže jí ani nešlo roli nastávající matky vůbec uvěřit. Ale výměnou za porci slušný a nenucený zábavy jsem schopnej leccos prominout, čtyři slabší hvězdy. ()

gpx odpad!

všechny recenze uživatele

Strejda Rickyho Martina je ve filmu zárukou nízké kvality a nevtipnosti. Navíc nám Otec Nevěsty II po americku podsouvá jakési podivné moralistické žvásty o tom jak bychom měli žít, jaká rozhodnutí jsou správná a která ne. To v komedii mít opravdu nepotřebuju. Radši si šlehnu Terrence s Phillipem a jejich ohnivé prdele, vy strejdomrdiiiiii! ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Film ocení hlavně lidé, kteří už mají nějáké děti a nemusí to být zrovna dítka dospělá.Říkám to z vlastní zkušenosti. Dříve jsem to jednoduše nedokázal tak ocenit. Film totiž otevírá (i když to třeba není vyloženě jeho cílem) spoustu otázek trapící rodiče či nastávající rodiče. To vše velmi vtipnou formou. ()

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

Dobré pokračování, v jehož úvodu má George pocit že je mladší než si myslí jeho okolí, navštíví kadeřnictví, zajde do posilovny ale pochopení se nedočká, tak se opět vrátí k běžnému životu, ve kterém se už jakžtakž vyrovnal se svatbou své jediné dcery a chce si se svou milující ženou užívat klidného života v krásném domě, jenže pak se situace shodou jistých okolností úplně převrátí a George je opět vržen do víru zmatků, zmaru a překvapení ze kterého se vyvine zdánlivé dilema, zda se více těšit ( děsit) z narození vnoučete a nebo si ještě jednou od začátku zkusit roli otce, nakonec si se vším poradí, neboť mu s tím, jako v předchozím díle, pomáhá jehožena Nina, okouzlující dcera Annie a taky všudypřítomný odborník na všechno, Frank se svým asistentem..tenhle díl mě pobavil neméně dobře než ten první a rozhodně mi nebude vadi, když se na něj v budoucnu podívám znovu... ()

jezurka42 

všechny recenze uživatele

Father of the bride and a baby? Get out of town! Jestli se zdálo, že svatební jednička měla všechno, tak pak nedokážu popsat to, co všechno nám dává její mateřská následovnice. Každý je tak starý, na kolik se cítí, a tak George v průběhu flmu stárne a Nina mládne. Jdou si každý svoji vlastní cestou, ztrácí se v těle a mysli, až se nakonec nachází v tom okamžiku, kdy si uvědomí, že hlavní jistotou je jejich láska a souznění. Rodina Banksových se v průběhu devíti měsíců rozroste rovnou o několik členů rodiny, a nemusí jít v tomto případě pouze o životy nové a neposkrvněné. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (9)

  • Deska na hru Scrabble obsahuje spoustu slov, která se vztahují k těhotenství a porodu. Jeden z hráčů také složil lékařský termín epiziotomie. (HappySmile)
  • Věta "Mám jeden geniální nápad za druhým" pronesená Georgem Banksem, když mluví o prodeji jejich domu, je ta samá, kterou řekne ve filmu Past na rodiče (1998) Hallie o výměně dvojčat. Scénář k oběma filmům napsala Nancy Meyers. (HappySmile)
  • Když Diane Keaton (Nina) dostala scénář k filmu, téměř odmítla natáčet, když zjistila, že musí předstírat, že je těhotná, protože jí bylo téměř 50 let. Steve Martin (George) a Nancy Meyers ji přemluvili, aby se k natáčení připojila. (veronikajel)

Reklama

Reklama