Reklama

Reklama

Benny má sestru Joon, která trpí duševní chorobou. Věnuje jí veškerý svůj čas a na sebe zapomíná. Vše se ale změní, když do jejich životů jednoho dne vstoupí Sam, výstřední mladík, jehož bláznivým kouskům nelze odolat. Samova společnost ovlivní Bennyho i Joon tak, jak si nikdy nedovedli představit… (oficiální text distributora)

Recenze (205)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Volala Joon, že vám došel pudink ... a policie to může potvrdit." Obvykle se dívám na filmy, v nichž se dá alespoň jedna osoba označit za normální. Tentokrát jsem však potkal komplikovaným životem disponujícího Bennyho, bláznivou patlalku Joon, v pokeru prohraného šaška Sama a hororově zabitou číšnici Ruthie. To byla prapodivná čtyřka hrdinů, z nichž by osud neměl mít problém vytvořit dva fungující páry. A to vytváření jsem shledal natolik milým, že můj tradiční cynismus dobrovolně přenechal místo v duši prosté radosti. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vcelku se na scéně neděje vůbec nic, a dokonce to začíná být až otravné, jenže jakmile se na scéně objeví Johnny Depp, začnou se dít divy a světe div se, z Benny a Joona se nakonec stává neotřelá, originální a smysluplná komedie, plná hereckých koncertů včetně Johnnyho Deppa, ale nebýt jeho, byl by to průměr, a možná ještě to by bylo málo. Dodává do filmu právě TO neotřelé kouzlo, které diváka zaujme, a dokáže se s ním vést až na samotný závěr. Johnny je třída, dokázal to už tolikrát, dokazuje to i právě zde. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to dost nudilo, jenže pak se objevil Johnny, jehož výstupy tento film vyšvihly o pár tříd výše a rázem je tu originální komedie, která by si určitě zasloužila lepší vysílací dobu, než je 9:30 ráno… Jinak po filmu jsem dostal chuť na tousty, které jsem si sice udělal normálně na toustovači, ne na žehličce, ale byly fakt dobré… :-) ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Nenápadný filmeček, který okouzluje svým laskavým humorem a příjemným příběhem. Johnny Depp je vždy skvělý ale zde je přímo výborný, poněvadž postavy roztomilých podivínů jsou šitá snad přímo pro něj a jdou mu prostě nejlépe. Stejně tak představitelé sourozenecké dvojice zvládly svůj úkol na jedničku a je z toho opravdu, ale opravdu moc fajn komedie! ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Musim pochválit Mary Stuart Masterson za její výborný výkon a pěkně držela krok s Deppem. Aidan Quinn se držel trochu za nima. A vychvalovat Johnnyho Deppa je asi zbytečný, když to tady udělal skoro každej uživatel, který sem psal komentář. Eddard má pravdu, že píseň od Proclaimers - I´m gonna Vám vleze pod kůži. Hnedka po skončení filmu sem si tu písničku pustil třikrát zasebou. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama