Reklama

Reklama

Benny má sestru Joon, která trpí duševní chorobou. Věnuje jí veškerý svůj čas a na sebe zapomíná. Vše se ale změní, když do jejich životů jednoho dne vstoupí Sam, výstřední mladík, jehož bláznivým kouskům nelze odolat. Samova společnost ovlivní Bennyho i Joon tak, jak si nikdy nedovedli představit… (oficiální text distributora)

Recenze (205)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Typický produkt amerického studiového systému. Abych si něco podobného vychutnal, muselo by mi být tak o 25 let míň. V tomhle filmu je všechno jenom jako. Joon má jako duševní chorobu, vyskytují se tam jakoby problémy a krize, které se, to dá rozum, vyřeší tím nejlepším možným způsobem. Postavy v těch správných momentech vždycky nachází ta správná emočně působivá slova, zkrátka je to příjemná romantická pohádka s křehkým pábitelem Johnem Deppem. Na to, abych k ní našel cestu, je to moc mělké a přeslazené, ale nic ve zlém, jedná se o příjemných oddechový film, který v žádném případě nenapáchá škody. Celkový dojem: 55 %. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

V celý tý televizní záplavě průměrnejch akčňáků, kde na sebe mířej bouchačkama, nebo na druhou stranu úžasnejma romanťákama podle Danielly Steel, nad kterejma bych brečela ( ale fakt ne dojetím ), tohle působí jako balzám na duši. Joon je půvabná a dobře trhlá, Benny správnej chlap se srdcem na pravým místě no a Sam, ten je prostě k sežrání. U všech těch jeho ala Buster Keaton taškařic jsem nasadila lobotomicko-zasněnej výraz a tráva mi připadala zelenější, nebe modřejší a kytky voňavější. ()

Reklama

zuza99 

všechny recenze uživatele

Dívám se na klip písničky I´m Gonna Be a říkám si, že to bude určitě dobrý film. Johnny Depp zase předvedl jak je neskutečně dobrej. Kdyby to nemělo tak super konec a super písničku a J.D., nevím, nevím jestli by to byly 4*. Taky bych chtěla takovýho hodnýho kluka jako je Sam. ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Je to takový milý filmeček. O čem byl si asi dlouho pamatovat nebudu. Čím je, ale nezapomenutelným jsou herci. Zejména jeden a tím je Johnny Deep. Herec, který je více znám rolí podivínů od Tima Burtona si tenhle příběh ukradl skoro pro sebe. Aidan Quinn a M.S. Masterson hrají dobře, ale ty nádherné scény obstaral Johnny. Scéna v parku, která začíná s kloboukem, nebo kuchařský um si budu pamatovat dlouho. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (14)

  • Johnny Depp absolvoval všechny kaskadérské kousky sám. (ČSFD)
  • Benny (Aidan Quinn) měl být původně psychiatr z New Yorku. (D3VIL)
  • Mary Stuart Masterson namalovala většinu kreseb, které spatříte ve filmu. (D3VIL)

Reklama

Reklama