Reklama

Reklama

Benny má sestru Joon, která trpí duševní chorobou. Věnuje jí veškerý svůj čas a na sebe zapomíná. Vše se ale změní, když do jejich životů jednoho dne vstoupí Sam, výstřední mladík, jehož bláznivým kouskům nelze odolat. Samova společnost ovlivní Bennyho i Joon tak, jak si nikdy nedovedli představit… (oficiální text distributora)

Recenze (205)

zuza99 

všechny recenze uživatele

Dívám se na klip písničky I´m Gonna Be a říkám si, že to bude určitě dobrý film. Johnny Depp zase předvedl jak je neskutečně dobrej. Kdyby to nemělo tak super konec a super písničku a J.D., nevím, nevím jestli by to byly 4*. Taky bych chtěla takovýho hodnýho kluka jako je Sam. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Zvláštne priateľstvo dvoch zvláštnych ľudí a obyčajné priateľstvo dvoch obyčajných ľudí vo filme, ktorý ani nepotrebuje byť príbehovo bohatý. Stačí, keď je pohodový, už ako pocta nemým groteskám taký musí byť, a Johnny Depp je výborný imitátor. Na vážne témy sa film nehrá, aj keď záverečné scény mali na to nábeh, ale aj s tým pohodovým čiastočne otvoreným záverom mi zostal príjemný pocit. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Byla by to asi tuctová, celkem příjemná, poměrně krátká, romantická komedie kdyby.......... v tomto filmu nehrál americký herec Johny Depp. Jakmile se tento sympaťák totiž dostane pořádně na scénu, zvedá úroveň tohoto snímku minimálně o jednu třídu a určitě je alespoň pro mě tím hlavním hrdinou, který se moc nepředvádí, ale přitom je vtipný, nenucený a zcela jistě nejlepším hercem. ps. Dělání toustů, no to byla nádhera. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Johnnyho Deppa nijak extra nemiluju, ale jeho osobitý přínos kinematografii rozhodně uznávám:) V jedné ze svých nejranějších (ne)typických rolí podivínů, exotů a výstředních postav si mě coby Sam ale zcela získal. Scény, kdy uklízí dům, připravuje "žehličkové tousty" či se pokouší o originální výrobu bramborové kaše, jsou parádní, stejně jako všechny trhlé kousky, které provádí. Zkrátka celý jeho charakter si získal mé sympatie tak, jak to žádná z novějších postav Johnnyho Deppa natolik nedokázala:) "Co ti udělal?" - "Uklidil celý dům." "To ses naučil ve škole?" - "Kvůli tomu mě ze školy vyhodili." :) ()

applause 

všechny recenze uživatele

Mně se to moc líbilo. Což mě překvapilo, nečekala jsem, že to bude tak dobré. Po filmu mám skvělý pocit. Nečekaně vyzdvihnu Johnnyho Deppa, který je mým oblíbeným hercem a tady předvedl opravdu bravurní výkon. Skvěle jsem se bavila. Mary Stuart Masterson hrála Joon, tak, že jsem ji to věřila. Aidan Quinn byl také dobrý. Moc se mi líbila i hudba, obvzláště píseň 500 miles. Doporučuji. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (14)

  • Benny (Aidan Quinn) měl být původně psychiatr z New Yorku. (D3VIL)
  • Mary Stuart Masterson namalovala většinu kreseb, které spatříte ve filmu. (D3VIL)
  • Ruthiin film "Prom Queen Muitlator" byl natočen za 45 minut. (D3VIL)

Reklama

Reklama