Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá těhotná Novalee Nation cestuje z Tennessee do Kalifornie se svým sobeckým přítelem, rádoby muzikantem Willy Jackem. Zastávka poblíž supermarketu Wal-Mart v Oklahomě jí změní celý život. Když totiž vychází z prodejny, zjistí, že Willy Jack je pryč. Na parkovišti zůstal ležet jen její Polaroid. Osamocená a zlomená Novalee se tajně nastěhuje do obrovského supermarketu, kde si bere jídlo a zásoby přímo z regálů. Když přímo na podlaze porodí a její úkryt je prozrazen, stanou se náhle z Novalee a z její dcery Americus hvězdy. Novalee nachází novou rodinu a pomalu se mění z teenagera bez domova v úspěšnou a silnou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Jediná hvězda a to za roztomilou Natálku a nikdy nezklamající Joan Cusack. Pokud hledáte komedii jste na špatné adrese, pokud hledáte romantiku - hledejte dál. Hledáte-li drama při kterém budete neustále ve střehu? Pusťte si raději Closer kde Natálka září. Ovšem, hledáte-li hodný film k zdřímnutí v podvečer po úmorné práci? Ano, tak to tu jste na správné adrese. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Docela ucházející "pomník Natalie Portman", bohužel scénář tuhle variaci na klasické pohádky, ovšem v pěkně moderním pojetí, neutáhne. Bylo mi až trapně při jednotlivém blokování záporných postav, které nakonec dostaly "to co zaslouží". Ti hodní si zase na konci slíznou smetanu. Ano, zní to jako naivní pohádka - a taky je. Naštěstí ve Vás tenhle film nic moc zlého nezanechá, a ač si hraje i na něco víc, tak uznávám, hraje si dobře. ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Tento film může za to, že mám na herečku Natalie Portman velice zkreslený názor. Kdysi to dávali na HBO a mě šíleně iritovala její postava jednoduché, naivní a vidlácké Novalee, která porodí v obchoďáku. Její maloměšťáctví a krátkozrakost mě ubíjely, že kdybych ji znala osobně, tak ji liskám od rána do večera. Vím, že to byla jen role, ale od tohoto filmu Natálku Portmanovou ve filmech moc nemusím a vůbec byla to hloupost stejně jako všechny romantické komedie/drama. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ideální film na přepínání. Běželo to jako kulisa a stihnul jsem při tom zkouknout i konec Futuramy a Earla a dějově jsem v podstatě o nic nepřišel. Vždycky je tam hrozně dobrácká nálada a pak se stane tragédie a furt dokola. Nejvíc mě dostalo tornádo. To už bylo hodně přehnaný, jak tam Natalie Portman vlála na schodech. Herecky se mi nejvíc líbila Ashley Judd. ()

Sandiego 

všechny recenze uživatele

Slibný začátek se velmi rychle zvrhl v typicky přeslazený biják o "silných ženských charakterech" a dojímavá Portmanová mi každou minutou navíc byla čím dál méně sympatická, jako by na začátku a na konci stála úplně jiná postava - vývoj hlavní hrdinky prostě nebyl dost dobře vychytán. A navíc sáhodlouhá stopáž a tragické tornádo... Dvěma slovy: NIC MOC ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Univerzita na konci filmu, která se má nacházet na East Coast, je ve skutečnosti Baylorova univerzita ve Waco v Texasu. (HappySmile)

Reklama

Reklama