Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá těhotná Novalee Nation cestuje z Tennessee do Kalifornie se svým sobeckým přítelem, rádoby muzikantem Willy Jackem. Zastávka poblíž supermarketu Wal-Mart v Oklahomě jí změní celý život. Když totiž vychází z prodejny, zjistí, že Willy Jack je pryč. Na parkovišti zůstal ležet jen její Polaroid. Osamocená a zlomená Novalee se tajně nastěhuje do obrovského supermarketu, kde si bere jídlo a zásoby přímo z regálů. Když přímo na podlaze porodí a její úkryt je prozrazen, stanou se náhle z Novalee a z její dcery Americus hvězdy. Novalee nachází novou rodinu a pomalu se mění z teenagera bez domova v úspěšnou a silnou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ideální film na přepínání. Běželo to jako kulisa a stihnul jsem při tom zkouknout i konec Futuramy a Earla a dějově jsem v podstatě o nic nepřišel. Vždycky je tam hrozně dobrácká nálada a pak se stane tragédie a furt dokola. Nejvíc mě dostalo tornádo. To už bylo hodně přehnaný, jak tam Natalie Portman vlála na schodech. Herecky se mi nejvíc líbila Ashley Judd. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Žánr je tu tradičně dost mimo. Dramatické to je místy hodně, romantické taktéž, ale komedie to není ani omylem. Where the Heart Is je opravdu spíše takové příjemné a odpočinkové drámo na nedělní odpoledne. Natalii zpočátku sice moc nesedí ta redneck mluva, ale ta naštěstí po čase vyšumí do ztracena. Je to sice šíleně cukříkové a předvídatelné, ale já tyhle filmy z amerických maloměst, kde se lidi mezi sebou znají a jsou ochotni pro sebe udělat cokoli, mám prostě rád. K tomu příjemné vedlejší role, kterým vévodí Ashley Judd a James Frain a líbivé popové slaďáky... jó, ty 4* si to zaslouží. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Natalie Portman, Ashley Judd a Joan Cusack jsou natolik přesvědčivé, že jsem dokonce chvíli uvažoval i o druhé hvězdičce. Ale to by scénář musel být alespoň trochu méně dementní a dialogy by nesměly být tak otřesné. Jestli ten román byl jen z poloviny tak špatný jako scénář, divím se, že ho vůbec někdo dočetl. ()

Faruco 

všechny recenze uživatele

Mě se to prostě líbilo, těžko napsat proč, ale líbilo. Děj je příjemný a dojemný a abyste neusnuli, objeví se tam i nějakej ten dějovej zvrat.. Co se mi však nelíbilo, byla scéna s tornádem, jak Novalee visela za nohy a držela při tom Americus, to už bylo trochu příliž. K závěru bych pochválil ještě scénář a kameru, která mě zaujala docela dlouhými střihy. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ježiš nééé. Jako romanitcké filmy moc nemusím, avšak najdou se výjimky, ale tohle fakt neeee. Natalie Portman jako naprsoto hloupá dYlča ve filmu ! :-))) Asi to bylo účelem, ale mě to teda nechytlo. Naprosto trapné scény. Konec už byl trochu lepší, ale ani tu hvězdu nemůžu dát. Potenciál to mělo hodně malý. 4% = odpad! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Univerzita na konci filmu, která se má nacházet na East Coast, je ve skutečnosti Baylorova univerzita ve Waco v Texasu. (HappySmile)

Reklama

Reklama