Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá těhotná Novalee Nation cestuje z Tennessee do Kalifornie se svým sobeckým přítelem, rádoby muzikantem Willy Jackem. Zastávka poblíž supermarketu Wal-Mart v Oklahomě jí změní celý život. Když totiž vychází z prodejny, zjistí, že Willy Jack je pryč. Na parkovišti zůstal ležet jen její Polaroid. Osamocená a zlomená Novalee se tajně nastěhuje do obrovského supermarketu, kde si bere jídlo a zásoby přímo z regálů. Když přímo na podlaze porodí a její úkryt je prozrazen, stanou se náhle z Novalee a z její dcery Americus hvězdy. Novalee nachází novou rodinu a pomalu se mění z teenagera bez domova v úspěšnou a silnou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

`barocco 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmov ktory si pozriem kedykolvek, perfektna titulna skladba country kapely The Warren Brothers a country hviezdy Sary Evans - That's the Beat of a Heart.... film mozno nicim sa nevymykajuci z beznej romantickej hollywoodskej produkcie ale Natalia Portman je v tomto filme tak opustena a zaroven tak statocna ze to nejde inak pre mna ako za 4*... ()

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Naprosto obyčejná a nadbytečná pohádka o trubce, která ke štěstí přišla, ve který mají všichni chlapi buď traumata z ženských nebo ještě líp jsou naprostý parchanti, jako pan Klobouk.... Zbytečnost, která je spíš za trest než čímkoliv zajímavá a nic nezachrání ani pozvolna "stárnoucí" Natalie Portman. ()

Reklama

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ježiš nééé. Jako romanitcké filmy moc nemusím, avšak najdou se výjimky, ale tohle fakt neeee. Natalie Portman jako naprsoto hloupá dYlča ve filmu ! :-))) Asi to bylo účelem, ale mě to teda nechytlo. Naprosto trapné scény. Konec už byl trochu lepší, ale ani tu hvězdu nemůžu dát. Potenciál to mělo hodně malý. 4% = odpad! ()

Callie 

všechny recenze uživatele

Romantikou nabušený film, který stojí a padá s Natalií Portman. Na tohle je potřeba trochu životního nadhledu a zkušenosti, aby se to dalo bez předsudků zkonzumovat. Úžasné vedleší postavičky doplňuje v malé skeči Joan Cusack, která mě teda překvapila. Všude hrála kámošku hlavní hrdinky , ale tady je fakt skvělá. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech průměrné (často podprůměrné) drama, kde je zajímavá tak možná mladá Portmanka a krása Ashley Judd. Jinak tu není opravdu nic zajímavého, a protože má film těžko uvěřitelné dvě hodiny, je i pocitově šíleně dlouhý. Komedie to není, na drama tu není scénář, režisér ani herci a na romantiku tu chybí sympatické postavy. Celý film se mi pak smrskne na těch 20 minut, kdy Natálka bydlí ve Wal-Martu.. Stalo se to po těch snad 10 letech, co jsem to viděl naposledy, a určitě se to stane i za dalších 10 let, co jsem to viděl teď. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Univerzita na konci filmu, která se má nacházet na East Coast, je ve skutečnosti Baylorova univerzita ve Waco v Texasu. (HappySmile)

Reklama

Reklama