Reklama

Reklama

Your Face

všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Krátkometrážní
USA, 1987, 3 min

Obsahy(1)

Videoklip tvořený kreslenými obrázky poskládanými do animace lidské hlavy, která se nejrůznějšími způsoby přetransformovává, má velice emotivní nádech s podkresem písně Maureena McElherona s výstižným názvem Your Face. (anyonecek)

Recenze (16)

anyonecek 

všechny recenze uživatele

Nejsem na tyhle smutné vidoeklipy, které ve mně vyvolávají více méně jenom smutek a děs a proto ani nemůžu tak dobře hodnotit. Každopádně svůj účel to splnilo a emoce to ve mně vyvolalo, proto dávám zlatý průměr. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, co všechno se dá udělat s lidskou tváří! Animace doslova přetéká z jednoho obrazu do dalšího, podbarvená posmutnělou hudbou a ironickou pointou vytváří příjemně bizarní zážitek. Nedokázal jsem od něj odtrhnout zrak, resp. tvář a mírně přiblblý výraz na ní. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Plymptonove animácie u mňa vrcholovo bodujú...!! V tomto prípade kvalitná zmeska nadhľadu, vtipu, absurdity a ešte aj excelentne výtvarne zvládnuté... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 3/10 Efekty 8/10/// +poutavé, technicky pěkné –hudební doprovod/// Nejen v tehdejší době dost zajímavý snímek, v druhé části docela i přituhuje a možná je to až moc rychlé. Hudba mě však moc neoslovila./// Celkem 63%/// ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Plymptonovská "klasika", nič nové pod slnkom, ale stále rovnako zábavné a nápadité...presne ako to od tohto animátora čakáme. ()

Jansen 

všechny recenze uživatele

Teskná až nostalgická hudba. Hlava nabírající všechny možné i nemožné velikosti a tvary. Pastelky Billa Plymptona v nejlepší formě. Kubismus, surrealismus, abstrakce, jedna hlava. ()

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Transformace jsou velmi vtipné , postupně gradující. Hlas zpěváka patří Plymptonově tehdejší přítelkyni Maureen McElheronové. Později tvůrce řekl, že neměl dost peněz na najmutí mužského zpěváka. ()

Reklama

Reklama