Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj příběhu začíná v domě manželů středního věku, maminka dává dceři Mary pusu na dobrou noc a jde spát. To ještě netuší, že tato noc se krvavě zapíše do historie města. Mary totiž popadne amok a své rodiče brutálně zavraždí. Ocitá se v psychiatrické léčebně, kde se stane obětí zvrhlých choutek jednoho ošetřovatele. Mary o pár měsíců později porodí dítě, lékaři ji však sdělí, že zemřelo při porodu. V dalším šíleném záchvatu rozpoutá Mary krvavá jatka, jimž učiní přítrž dva policisté, kteří Mary zastřelí. V ději se přesouváme přesně o dvacet let, mládež bujaře slaví "Krvavou noc" právě na počest Maryina běsnění. Vrátí se duch Mary, aby zúčtoval se všemi nevinnými oběťmi? (claudel)

(více)

Recenze (75)

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Začiatok sľubuje naozaj parádnu hororovú jazdu. Prvých desať minút je prevedením špičkovej akcie a gore efektov na vysokej úrovni. Ak by sa celý film niesol v takejto vlne, neváhal by som dať 100%. Ale potom nasleduje 50 minút nekonečnej nudy a trápnosti. Hlúpi teenageri len kecajú a kecajú a robia hlúposti. Potom nastupuje gore koniec no nie už tak geniálny ako začiatok. Bol som však prekvapený, že film mal dokonca prekvapivú pointu, takže... 70%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Slečna Sekerová má ráda také nůžky a krumpáč... Průměrný slasher s pěkným gore - asi nejhezčí je kolovrátek na střeva, ale tuctovým příběhem. Vpodstatě nejlepší je prolog s titulky. S večírkem přichází blábolivá nuda, kterou ukončí až krvavý výstřik během soulože... Nu a pak už jen stačí hádat, kdo bude zmasakrován jako další. Hvězdu si zaslouží šlapací muzika, které vévodí The Kreeps a zejména jejich song - Everyone I Went To School With Is Dead! ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Krvavá Mary aneb, když má menzes je fakt nasraná. Děsně amatérské, skoro jako studentský film. Strašidelné scény působí legračně, ty vážné jsou zase směšné. Nahotou film nešetří, dobře vyvinuté herečky nás svými prsy krmí hezkou část stopáže, ale to je bohužel jediné, čím film vynikal. Krvavé efekty jsou jak z osmdesátých let, herecké výkony totálně ubohé. Je to klasická sračka u které se budete skvěle bavit, postav je mnoho a mrtvých tím pádem také. 55% 23.08. 2010 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už od začátku filmu bylo jasný,že půjde o značně krvavou jízdu.Ona vlastně diagnóza menstruačně dysforická porucha hovoří za vše.Velké plus je obsazení veterána hororu Billa Moseleyho.Mínusem je naopak občasná,nehodící se komediálnost snímku a předvídatelný děj.Ale i tak ho můžu doporučit.Hororový fandové si určitě přijdou na své. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Dobrá vyvražďovačka. Těch není nikdy dost. Takže: Mary už jako malá holka celkem brutálně zavraždila svoje rodiče. O 11 let později ji znásilňuje noční hlídač v ústavu pro choromyslné. Z toho otěhotní, ale dcerka nepřežije při porodu. Mary si vyvraždí cestu ven, než je konečně zastřelena. To vše se odehraje v průběhu 12-ti minut ještě před úvodními titulky. A po nich následuje přítomnost, kdy parta teenagerů slaví Blood night, den výročí Mary zapříčeněného masakru. A jak ty šmejdi kraví u jejího hrobu, nepočítají s velkým comebackem... Teď k hodnocení. Někdo bude muset přetrpět teenagerovskou půlhodinku, já ale netrpěl protože mi přišla zábavná. V jejím průběhu každopádně dojde na vyprávěcí zpestření od Billa Moseleyho (na mysl mi přišel MADMAN) a spoustu sexy sračiček, takže nebojte. No ale vzápětí dojde na to podstatné, body count ke konci čítal snad 14 mrtvých. A vraždy to byly pěkný. Mary taky, v jednom kuse nahatá:) Celkově prostě příjemná podívaná. Trochu nadměrný stupiditě se to sice nevyhne, ale stejně.. pěkný. 7/10 ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama