Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto filmu sledujeme osudy čtyř rodin z předměstí, které se musí vyrovnat s různými životními problémy a těžkostmi. Život Esther Goldové (Closeová) se točí jen okolo nemocného syna, Jim Train (Mulroney) prožívá zmatky, když ho v práci přeskočí a není povýšen, rodina Annette Jenningsové (Clarksonová) se plete do jejího rozvodu a Helen Christiansonová (Placeová) musí konečně něco udělat se svým životem. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

crazykate

crazykate (hodnocení, recenze)

(oh....ja brecim). tak to byl narez!! neco tak skvelyho po vsech strankach sem dlouho nevidela. Ani tak sem se neztracela v oddelovani minulosti a pritomnosti jako spis v tom kdo je kdo a kdo je s kym v rodine a s kym jinak....mozna to ale je zpusobeny i tim ze mam anglicky titulky a nektery fraze mi fakt unikaly. Vazne dokonaly, skvely herci...Joshua Jackson!!! a ten pravnik a rendy,.... proste 5*!!

ondrech

ondrech (hodnocení, recenze)

Jo a právník je nejlepší. A skvělý je i sexuální vztah kluka s panenkou:) Prima!

ondrech

ondrech (hodnocení, recenze)

tvrďte mi, že je to modré? to si děláte srandu.
S Americkou krásou to nemá nic společného, nesnaží se nic dohnat. Toto je skvělé, reálné a přitom pěkné, časové prolínání, tak jako to příběhové, je dovedené téměř k dokonalosti! Skvěle!

Reklama

Reklama