Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malcolm Turner patří s parťákem Johnem ke špičkovým agentům CIA. Je pověřen případem zločince Lestera Vesca, který se před dvěma lety během brutální loupeže zmocnil dvou milionů dolarů a nyní uprchl z vězení. Vedení FBI předpokládá, že o penězích by mohla vědět jeho tehdejší přítelkyně Sherry, a pověří Malcolma jejím sledováním. Po odvysílání zprávy o Lesterově útěku sebrala syna Trenta a opustila byt. Agenti odjedou do malého jižanského městečka, v němž žije její jediná příbuzná, babička Hattie. Rázná žena jim zkřížila plány, protože odjela na několik dnů za nemocnou přítelkyní. Malcolm si však ví rady a rozhodne se za ni vydávat. Sotva na sebe natáhne komplikovaný převlek, objeví se u dveří Sherry. Úspěšně se s vnučkou i Trentem přivítá, poté však musí čelit řadě komplikací. Tou první je neodbytný nápadník Ben, druhou skutečnost, že je Hattie vyhlášená porodní bába, a třetí je samotná Sherry. Malcolm se totiž do ní zamiluje. Dlouho se mu daří balamutit Sherry i celé městečko, jenže pak se objeví Lester. A zároveň dorazí skutečná Hattie. Jak jen může tohle všechno Malcolm zvládnout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

MM11 

všechny recenze uživatele

Naprosto neuvěřitelná hovadina, kterou má pod palcem Martin Lawrence, jehož od tohoto okamžiku skutečně nesnáším. Nejenom že kostra filmu je vlastně vykrádačka, jak mnozí říkáte Mrs.Doubtfire, (ten film mimochodem taky nemám moc v lásce) ale z celého námětu si Agent v sukni vybírá ty nejnechutnější a nejtrapnější scény. Za co vlastně dávám tu hvězdu? Raja Gosnell mohl udělat dobrou komedii, ale okolnosti mu zlámaly vaz... ()

zbysik 

všechny recenze uživatele

Velmi dobre si vybavuji tento film, ktery jsme si pousteli pri ceste na skolni lyzarsky kurz. Pamatuji si, ze jsem se opravdu nasmal a film se mi docela libil. Problem je v tom, ze mi tehda bylo nejakych 16 let, takze jsem jeste nebyl zcela mentalne dozraly a je mozne, ze v dnesni dobe bych se jiz priklonil k vetsinovemu nazoru zde na csfd. Ale to uz tak proste byva, ze filmy z detstvi vetsinou nevydrzi pres prerod divaka v dospeleho cloveka. Ja jsem se tento problem rozhodl resit tak, ze se na tyto filmy jiz nikdy nepodivam a v pameti si je uchovam tak, jak jsem je vztrebal v tom kouzelnem case detstvi. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Raja Gosnell za sebou nemá žádné velké filmy a jeho velkou inspirací by tak mohl být snad jen Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, kde makal jak střihač. Jenže tam byla trochu sociálnější zápletka. Zde je sice maska relativně povedená a Martin Lawrence vcelku kvalitní komediální herec, ale zápletka je už mnohokrát ohraná. Zase tu máme zločince, po kterém pasou agenti a jeho přítelkyně je vlastně taková návnada, protože se dá očekávat, že se Lester za svou dávnou láskou zastaví, a navíc jde i o peníze. Agent v sukni navíc žádnou úchvatnou zábavu nepřináší, protože bábina toho mezi důchodkyněmi nemá moc co řešit. Snad krom zpívání v kostele a porodu. A že je Sherry krásná a Malcolm se do ní zamiluje je také vcelku očekávané. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli mají v poslední době Američané vkus, co se týče komedií, když u nich zaboduje pomalu jakákoliv, kde se černoch převléká za velkého černocha, nebo dokonce častěji za velkou černošku. Jestli jim už jen fakt, že místo Martina Lawrence vidí Martinu Lawrenceovou, stačí ke štěstí... tak potěš koště. Zaplaťpánbůh je Agent v sukni ještě docela snesitelná komedie, co se tohoto velmi specifického podžánru týká. Za nic na světě však nemůžu podobnému výtvoru dát větší než podprůměrné hodnocení. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Agent Malcolm Turner je pověřen případem Lestera Vesca, který se před dvěma lety zmocnil dvou milionů dolarů a nyní uprchl z vězení. FBI předpokládá, že o penezích něco ví jeho tehdejší milenka a Malcolm ji má sledovat. Protože žena se synem ze strachu odjela, vydá se Malcolm a jeho parták do jižanského městečka, kde žije její jediná příbuzná, babička Hattie. Ta sice není doma, ale Malcolm je připraven a ví co dělat. Převleče se za ni. Od komedie očekávám hlavně pobavení. Tady se to nějak nedařilo. Lawrence vždy jednou za sto let přijde s nějakým námětem, který ho nad hladinou drží docela dlouho, ale mimo tyhle počiny o něm není vidu slechu. Nějaký herecký talent má, ale zjednodušování každého gagu do infantilní úrovně mě bavilo chvíli, ale pak to bylo celkem nezáživné a to jeho pitvoření tomu nijak neprospívalo. Námět asi lépe nešlo využít, příliš předvídatelné, natočené sice v rámci možností schopně, ale ve výsledku to nesplnilo právě ten hlavní účel a to pobavit. 40% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii v lokalitách Burbank, Orange, Glendale, Beverly Hills nebo Piru. (Terva)
  • Natáčení s postprodukcí zabralo 5 měsíců. (HappySmile)
  • Film byl vydán na Enhanced Versatile Disc (EVD), což je digitální audio. (Terva)

Reklama

Reklama