Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dlouho snobská, často afektovaná pakárna. JLo více dbala na nanesení lesku na rty před každou klapkou, než na svůj výkon, McConaughey se zase pohyboval na opačném konci červí díry, než jsou jeho role z posledních let. Kdyby tu náplň botek od Gucciho na začátku zválcovala ta z kopce řítící se popelnice, byl by klid a možná by si primář dětského oddělení uvědomil, že nejlepší partií bude dolézavý Massimo. Koneckonců, s kým jiným by si tak hezky zacvičil ve fitness centru.. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Příliš obyčejné, průhledné, nezajímavé a co romantika? Ta je tak uměle vypěstovaná na dvou "zlatíčkách", z čehož jedna je "drsná" hvězda pop music a druhý je stále stejný (a průměrný) okouzlující mladík. Jestli nemáte rádi originalitu a chcete vidět 100krát ohraný příběh, který vám možná přijde i romantický, směle do toho. ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Exteriér J. L. se mi stále líbí tak, že to přebije její herecké "kvality", u jejích kolegů a pohříchu i kolegyň se mi nelíbí už vůbec nic a duchaprázdné rozumování nad láskou je prostě nesnesitelné. Je to ale přece jen lepší než "romantika" ryze německé provenience a k tomu je tu ta pohledná Mary..., no tak za 2, ať nežeru. ()

Woodstock odpad!

všechny recenze uživatele

„Pískovcový penis. Očekával bych, že bude větší...“ Njn, já bych zase očekával, že Svatby budou menší (menší píčo..ina). Takže, chápu-li poselství filmu správně, pokud nepotkali někoho ještě víc ideálnějšího, žili spolu šťastně a ideálně až do nejdelší smrti? Už aby to bylo. Přitom Jennifer Lopez mám celkem rád a například v U Turn jsem bezprsťákovi Bobbymu dost záviděl, že může kočičce Grace pomáhat věšet záclony. Jenže tyhle hrozné svatby... Kýble k zblití přeslazené romantiky a neuvěřitelně stupidních řečí. Opravdu to bylo nutné, vzít tak ubohý kšeft, Jeniffer? „Jsi krásná, jsi výjimečná a on tě miluje. To je důkaz, že vaše manželství bude nejen šťastné, ale vydrží vám navěky.“ “Láska nebývá dokonalá, lásla je prostě láska.“ „Rád bych pronesl přípitek: Já vás všechny tak miluju!“ No comment. Můj vlastní přípitek: „Strčprstskrzkrk!“ ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl sprosťák, napsal bych, že je to totální píčovina, ale jelikož jsem slušný člověk, napíšu jen: donebevolající blbost + dementní kravina. Tak, když jsem si ulevil, snad mi půjde lépe konstruktivní kritika, i když.. ne. O Svatbách podle Máry se nedá napsat nic moc pochvalného, tak snad jen, že díky těm pár netrapným vtipům tam tu 1* přeci jen dám. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)
  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)
  • Při tanečním čísle v parku zní píseň The Closer You Are od Jule Styne. (blackrain)

Reklama

Reklama