Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

Alenkita 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se za rozhořčení projevující se dále ve způsobu mého hodnocení. Na tomhle filmu jsem si hořce uvědomila téměř veškerá klišé romantických komedií. Obvykle, přiznávám se, se na konci takových filmů nechám ošálit a dojatě pláču, tady jsem nevěděla jestli se smát či zvracet. Věrohodnost veškerá žádná... křečovité, sdělení vlastně tak mistrně zašifrované, že by snad bylo příhon¨dnější označení filmu jako "mysteriózní drama". V tomto druhu filmů (rom. kom.) často zmiňované detaily na jejichž základě se jeden do druhého zamiluje, jsou tu vyhnány v opačném významu do nepochopitelných výmyslů, které snad scénárista psal zfetovaný, jako "Nesnáším když si vždycky jak se přejí vyhrnuje levou nohavici." (?!?!) Lopez jsem chtěla dát ještě šanci, ale prostě jsem jí opět nevěřila. ()

SharpChick odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle je opravdu perla... Velice ale opravdu velice (ne)povedená romantická komedie.... přesně takhle to má podle mě vypadat... Úplně nejlepší jsou takový ty rádoby vtipný scény, při kterých se normálnímu člověku chce spíš zvracet než smát.... Zkrátka já být tak "všestranně nadanou" osobností jako Jenn, tak asi vypiju jeden ze svých 45 kondicionérů na vlasy... protože jestli ještě natočí pár takovýhle pokladů, tak tu budete muset přidat za "odpad!" ještě nějakou spešl kategorii pro Jenn.... JENNIFER FOREVER !!!! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pro mě doslova utrpením, když se musím nechat „ukecat“ abych měl doma klid a musel sledovat tyhle ty romantické kokotiny, místo toho abych si pustil nějaký pořádný horor. Když už nic jiného, tak mě těší, že v tom hrají většinou alespoň pěkné ženské – což Jennifer Lopez bezesporu je. Jenže co z toho, že je sexy, když děj sám o sobě stojí doslova za hovno a chce se vám u toho chrápat. V tomto případě jsem tu našel opravdu minimum pozitivních věcí, no a ani se pořádně nezasmál… ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Meťjů a Dženifr, jakej to roztomilej páreček, žééé?!?! Akorát že Matt vypadal jaxi divně, myslim, že měl něco hodně zvláštniho s vlasama. Jinak máme tam několik docela vtipnejch situací, ale koule do mrazáku si kvuli tomu dávat nebudu. Všichni totiž vime, že romanticky komedie jsou všechny skoro na stejny brdo. Prostě, tohle je klasickej film, na kterej vytáhnete aji ženskou... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete mít opravdu perfektní svatbu bez jakéhokoliv zádrhele, pravděpodobně zavoláte profesionální plánovačce svateb Mary Fiore (Jennifer Lopez). Sama ale nemá na lásku vůbec štěstí, a jediný kdo se kolem ní ochomýtá, je kamarád z dětství, Massimo (Justin Chambers). Nyní se ale může vše změnit, když Mary potká Steva (Matthew McConaughey) a po jednom společně stráveném večeru je si Mary jistá, že Steve je pro ni tím pravým. Jaké je ale její překvapení, když zjistí, že právě Steve je ženichem na svatbě, kterou právě připravuje?... Ajaj, už hrozně dlouho jsem neviděl tak strašně předvídatelný film. Je mi jasné, že cílové publikum takovýchto filmů není pravě tím pravým na velké přemýšlení, ale takhle přímočaře vše nalajnované se jen tak nevidí (a nebo tady je fakt někdo, kdo čekal že by se J.Lo s M.McConaugheyem nedají dohromady?). Jinak film přináší přesně to co od něj člověk mohl čekat, spoustu romantiky (včetně, jak už jsem psal, očekávaného závěru, při kterém slabší povahy určitě i slzu uroní), hereckých výkonů odpovídající výše zmíněným jménům, kde mne bavil snad jedině Justin Chambers, a naopak odpuzovala Bridgite Wilson - fakt se mi vůbec nelíbí.. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Při tanečním čísle v parku zní píseň The Closer You Are od Jule Styne. (blackrain)
  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)

Reklama

Reklama