Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

Kybela 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je šlehačkovej dort. ALE! Věřím, že je to opět z těch filmů, kde dabing zkazí, co může. Měla jsem dost rozumu na to, abych si to dala v originále a rozhodně to dělá hodně. JLo totiž není upištěná, ale má sametovej romantickej hlásek. Italský přízvuk tatínka a ostatních v češtině chybí a McConaughey? Z něj bych taky omdlela, jakej je to slaďouš! Ale hlas prostě dělá hodně. Stejně jako je třeba hrozně sexy Zuzana Šulajová v Příbězích obyčejného šílenství s hlasem Zuzany Stivínové - bez předabování je to docela obyčejná vychrtlina. Proto bych zavedla pravidlo, aby se všichni v komentářích přiznali, jestli to viděli v originále nebo ne. A dávám hvězdičku navíc za nespravedlivé zdejší hodnocení! :) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Příliš obyčejné, průhledné, nezajímavé a co romantika? Ta je tak uměle vypěstovaná na dvou "zlatíčkách", z čehož jedna je "drsná" hvězda pop music a druhý je stále stejný (a průměrný) okouzlující mladík. Jestli nemáte rádi originalitu a chcete vidět 100krát ohraný příběh, který vám možná přijde i romantický, směle do toho. ()

Reklama

Lencha 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je tak jednoduchý, až je prostě kouzelný. Pro mě. :-) Někteří tvrdí, že Lopez neumí hrát, ale mně se prostě líbí, jak hraje. A miláček Matthew je tady taky kouzelný (až na ty divné kalhoty, co má povětšinu fimu na sobě). :-) Vždyť je to tak krásně sladké. ;-) A ten krásně romantický hepáč, nádhera. Možná to zní ironicky, ale já to myslím opravdu vážně. Prostě další oblíbený film, který jsem viděla hodněkrát a klidně se na něj kdykoliv podívám znovu. :-))) ()

SharpChick odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle je opravdu perla... Velice ale opravdu velice (ne)povedená romantická komedie.... přesně takhle to má podle mě vypadat... Úplně nejlepší jsou takový ty rádoby vtipný scény, při kterých se normálnímu člověku chce spíš zvracet než smát.... Zkrátka já být tak "všestranně nadanou" osobností jako Jenn, tak asi vypiju jeden ze svých 45 kondicionérů na vlasy... protože jestli ještě natočí pár takovýhle pokladů, tak tu budete muset přidat za "odpad!" ještě nějakou spešl kategorii pro Jenn.... JENNIFER FOREVER !!!! ()

deepspace101 

všechny recenze uživatele

Otázkou je, co já na tomhle filmu vlastně vidím. Chování a motivaci hlavní hrdinky nerozumím, ve svatebních záležitostech se nevyžívám a Matthew McConaughey má do mé představy o princi na bílém koni hodně daleko. S mou náklonností k Svatbám podle Mary je to jako s láskou – nedá se rozumově vysvětlit. Když ono se na to tááák hezky kouká. :-) Pro celuloidovou cukrovou vatu mám zkrátka slabost, a když mi filmaři nadělí krásný, milý, pastelově barevný dárek, zabalený do hedvábného papíru, ovázaný stužkami a ozdobený květinami, udělá mi to radost. Podobných snímků jsou mraky, takže opravdu nevím, proč si medím zrovna v příhodách svatební agentky Mary Fiore. Ale slibuji, že si je budu pouštět, dokud na to nepřijdu. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)
  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)

Reklama

Reklama