Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

SharpChick odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle je opravdu perla... Velice ale opravdu velice (ne)povedená romantická komedie.... přesně takhle to má podle mě vypadat... Úplně nejlepší jsou takový ty rádoby vtipný scény, při kterých se normálnímu člověku chce spíš zvracet než smát.... Zkrátka já být tak "všestranně nadanou" osobností jako Jenn, tak asi vypiju jeden ze svých 45 kondicionérů na vlasy... protože jestli ještě natočí pár takovýhle pokladů, tak tu budete muset přidat za "odpad!" ještě nějakou spešl kategorii pro Jenn.... JENNIFER FOREVER !!!! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dlouho snobská, často afektovaná pakárna. JLo více dbala na nanesení lesku na rty před každou klapkou, než na svůj výkon, McConaughey se zase pohyboval na opačném konci červí díry, než jsou jeho role z posledních let. Kdyby tu náplň botek od Gucciho na začátku zválcovala ta z kopce řítící se popelnice, byl by klid a možná by si primář dětského oddělení uvědomil, že nejlepší partií bude dolézavý Massimo. Koneckonců, s kým jiným by si tak hezky zacvičil ve fitness centru.. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Příliš obyčejné, průhledné, nezajímavé a co romantika? Ta je tak uměle vypěstovaná na dvou "zlatíčkách", z čehož jedna je "drsná" hvězda pop music a druhý je stále stejný (a průměrný) okouzlující mladík. Jestli nemáte rádi originalitu a chcete vidět 100krát ohraný příběh, který vám možná přijde i romantický, směle do toho. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, která je sice předvídatelná a velmi jednoduchá, ale možná v tom je to kouzlo, že neurazí a navíc se divák (romanticky založený) při sledování odpočine a přijde na veselejší a uklidňující myšlenky. Jennifer Lopez je ve své roli neodolatelná, byť občas uklouzne. Originalitu aby jeden pohledal, ale to už je u zamilovaných filmů taková kletba. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl poloromantická slaďárna s chybým dějem, které nejde nic nevytknout, resp. pochválit. Zpočátku působí dobře, ale čím déle se díváte, tím více vám připadá jako klišé. Není na něm nic reálného, nic co by stálo za pozornost, tedy kromě výkonů herců, které nebyly nejhorší. Námět tu byl, nápady na vylepšení taky, jen je tvůrci nedokázali dotáhnout do konce. Kdyby tu sem tam zazněly nějaké lepší hlášky nebo vylepšené dialogy, bylo by to fajn. Divák se však po celou dobu nedozví nic závratného, nepobaví se, ani nic dalšího. Nechci psát, že to byl propadák, protože nebyl, ale strašně moc toho tomu filmu chybělo. Tvůrci z nápadu mohli vytřískat daleko víc. Proto film doporučuji-nedoporučuji, ale zvažte sami, jestli mu opravdu ony skoro dvě hodiny chcete věnovat. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)
  • Natáčení probíhalo v Golden Gate Parku, v muzeu De Young nebo třeba v kalifornské Akademii věd. (Terva)

Reklama

Reklama